یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۵۰
۲ |
۰

طلسم عجیبی که برای ایران در جام جهانی نمی‌شکند!

طلسم عجیبی که برای ایران در جام جهانی نمی‌شکند!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تیم ملی ایران در جام جهانی هیچوقت در بازی هایی که گل اول را خورده برنده نشده است.

تساوی ناامیدکننده برابر نیوزیلند یک بار دیگر ضعف تاریخی تیم ملی ایران در جام‌های جهانی را یادآوری کرد؛ جایی که عقب افتادن از حریف تقریباً همیشه به معنای از دست رفتن پیروزی بوده است.

ایران در ۱۹ حضور خود در مسابقات جام جهانی، در ۱۵ مسابقه گل اول را دریافت کرده و هنوز حتی یک بار هم موفق نشده بعد از عقب افتادن، بازی را با پیروزی به پایان برساند. حاصل این ۱۵ مسابقه، ۱۱ شکست و تنها ۴ تساوی بوده است.

در مقابل، هر زمان تیم ملی موفق شده گل اول را بزند، نتایج به مراتب بهتری گرفته و سه پیروزی تاریخی برابر آمریکا، مراکش و ولز را به دست آورده است. تنها بازی بدون گل ایران در جام‌های جهانی هم برابر نیجریه در سال ۲۰۱۴ رقم خورد.

دیدار با نیوزیلند، چهارمین مسابقه‌ای بود که ایران پس از دریافت گل نخست توانست به بازی برگردد و حداقل یک امتیاز بگیرد. پیش از این، چنین اتفاقی مقابل اسکاتلند، آنگولا و پرتغال رخ داده بود، اما نکته مشترک تمام این مسابقات یک چیز است؛ تیم ملی هرگز نتوانسته شکست را به پیروزی تبدیل کند.به این ترتیب، کامبک و پیروزی در جام جهانی همچنان برای تیم ملی ایران یک طلسم حل‌نشده باقی مانده؛ طلسمی که حتی در جام جهانی ۲۰۲۶ و برابر نیوزیلند هم نشکست و همچنان باقی است.

این مطلب را هم بخوانید: مدیر اجرایی جام جهانی حرف قلعه‌نویی را زمین انداخت؛ محدودیت پابرجاست! / برای ایران تغییر بدهیم؟ برنامه‌ای نداریم

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • مریم IR ۱۷:۳۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۳۱
    چشم بر قدمهایتلن دارم ، برد باشد بر من و تو
  • مریم IR ۱۷:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۳۱
    فقط برد میبینم و خواهم دید

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها