یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۳:۲۹
۱ |
۱

وقتی علاوه بر بلژیک خودمان را هم غافلگیر کردیم؛ تصمیم درست داور رکورد طارمی را خراب کرد!

وقتی علاوه بر بلژیک خودمان را هم غافلگیر کردیم؛ تصمیم درست داور رکورد طارمی را خراب کرد!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

نوآوری ملی پوشان ایرانی با شتاب زدگی بی‌نتیجه ماند!

از همان روز قرعه کشی که مشخص شد بلژیک در این گروه اصلی‌ترین مدعی صعود است، کارشناسان می‌دانستند تیم ما برای رسیدن به دروازه کورتوا شانسی بهتر از ضربات ایستگاهی و کاشته پیدا نخواهد کرد. به خصوص که ما ارسال کننده‌های خوبی مثل رامین را در ترکیب داشتیم و البته سرزنانی با قدرت گل زنی، به همه این‌ها باید تبحر رامین در زدن ضربات آزاد مستقیم را هم اضافه کرد.

 وقتی در نیمه اول با هند بازیکن حریف روی حرکت رامین، صاحب یک ضربه کاشته مستقیم شدیم، بار دیگر داستان قدیمی فوتبال ایران تکرار شد. در فوتبال ما رسم است که چنین ضرباتی را بزرگترها می‌زنند، حتی اگر تبحر کافی نداشته باشند! پس وقتی حاج صفی و سعید عزت اللهی پشت توپ ایستاده بودند، رامین هیچ شانسی نداشت!

 اما بازیکنان ما حریف را غافلگیر و به شکلی تازه از این فرصت استفاده کردند. البته شتاب زدگی خود ما کار دستمان داد تا گل مهدی طارمی توسط کمک داور ویدیویی آفساید اعلام شود و خودمان هم مثل بلژیکی ها غافلگیر شویم.

 البته که نیازی به وی ای آر هم نبود، در همان صحنه آهسته بازی مشخص بود که باسن طارمی در آفساید و علاوه بر او سه بازیکن دیگر ما نیز در همین موقعیت آفساید قرار داشتند. ۱۳ (کنعانی)، ۱۹ (نعمتی) و ۴ (شجاع) هم علاوه بر ۹ یا همان طارمی که به طور مشخص در تصویر، باسن او از تمام مدافعان سرخ پوش جلوتر بود، در آفساید قرار داشتند.

 طارمی با این گل به رکورد گلزنی در دو جام جهانی رامین می‌رسید و البته تنها بازیکن تاریخ می‌شد که سه گل در ادوار جام جهانی زده است اما این آفساید کار او را خراب کرد!

گل آفساید مهدی طارمی در دیدار بلژیک - ایران

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها