این واقعه تلخ در اوج رقابتهای مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ برای علاقمندان به فوتبال در داخل کشورمان یادآور فاجعه مرگبار زلزله رودبار و منجیل در خلال برگزاری جام جهانی ۱۹۹۰ ایتالیا بود.
حادثه تلخ اما طبیعی که در تاریخ سی و یکم خرداد ماه سال ۱۳۶۹ و با قدرت ۷.۴ ریشتر جان هزاران نفر از هموطنانمان را گرفت.
اما فصل مشترک عجیب و باورنکردنی این دو زلزله، همزمانی رخ دادن آن در کاراکاس و رودبار و منجیل با برگزاری دیدار تیمهای برزیل و اسکاتلند و با فاصله ۴ روز بود.

علاقمندان به فوتبال به یاد دارند زلزله تلخ رودبار درست در خلال برگزاری دیدار تیمهای ملی فوتبال برزیل و اسکاتلند در جام جهانی ۱۹۹۰ رخ داد که منجر به کشته شدن ۳۵ هزار نفر از هموطنانمان در استانهای گیلان و زنجان شد.

زلزله ای مهیب که بسیاری از روستاهای مناطق زلزله زده را تقریباً با خاک یکسان کرد تا بیش از ۵۰۰ هزار نفر بیخانمان شوند. همچنین علاوه بر ۳۵ هزار کشته در آن حادثه تلخ ۶۰ هزار نفر زخمی نیز از پیامدهای تلخ آن زلزله فراموش نشدنی بود.
اما حالا و ۳۶ سال پس از آن حادثه تلخ، بار دیگر اما در نقطه دیگر از کره خاکی در جریان برگزاری دیدار تیمهای برزیل و اسکاتلند که ساعاتی پیش با پیروزی سه بر صفر شاگردان کارلو آنچلوتی به پایان رسید زلزلهای با قدرت هفت و نیم ریشتر پایتخت ونزوئلا را لرزاند. زلزله ای که طبق آخرین برآوردها به گفته رئیس جمهور آن کشور تاکنون ۳۲ کشته و ۷۰۰ زخمی همراه با خرابیهای فراوانی را به بار آورده است.
بیشتر بخوانید: برزیل - اسکاتلند، ۳۶ سال بعد از زلزله فاجعهبار رودبار؛ به یاد عزیزانی که رفتند و عاشقانی که معجزه فوتبال نجاتشان داد

