شنبه ۶ تیر ۱۴۰۵ - ۰۶:۵۶
۱ |
۰

تیم ملی سنت‌شکنی نکرد؛ ضعف‌های دفاعی بدتر از تونل بیرانوند!

تیم ملی سنت‌شکنی نکرد؛ ضعف‌های دفاعی بدتر از تونل بیرانوند!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تیم ملی باز هم در دقایق اولیه بازی غافل‌گیر شد و گل خورد.

وقتی امیر قلعه‌نویی در دیدار با مصر که پیروزی می‌خواست، تیمش را با ۳ مدافع میانی و دو مدافع کناری که جملگی باتجربه بودند به میدان فرستاد و برابر آن‌ها دو هافبک دفاعی هم قرار داد، مشخص بود که می‌خواهد خیال خود را از بابت گل نخوردن راحت کند و سپس به فکر گل‌زنی باشد.

اما ناهماهنگی‌های دفاعی در این سه ساله دوباره عیان شد. درست مثل بازی با نیوزیلند، ایران گل اول را به شکلی زودهنگام دریافت کرد و در این گل علیرضا بیرانوند، ستاره بازی قبل لایی بدی خورد و توپ از میان چند سفیدپوش به تور دروازه ما رسید. اما شاید بدتر از آن، رسیدن توپ در شروع حمله به محمد صلاح میان ۸ بازیکن ایرانی و آزاد گذاشتن او برای شروع حمله و در نهایت گل‌سازی بود!

درست همان اتفاقی که در بازی با نیوزیلند افتاد: آزاد گذاشتن تنها بازیکن سطح جهانی حریف که بدیهی‌ترین کار ممکن، یارگیری و مهار او بود!

بیشتر بخوانید: پیام یک دختربچه از سیاتل: ایران یا مصر؟ هر تیمی پیروز شود من برنده‌ام! +عکس

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها