سومین بازی کشورمان نیز با نتیجه مساوی تمام شد؛ ایران که جام جهانی را در لسآنجلس با تساوی ۲-۲ مقابل نیوزیلند آغاز کرده بود، بعد از مساوی بدون گل برابر بلژیک در همین شهر، برای بازی سوم راهی سیاتل در شمال ایالت کالیفرنیا شد اما اینجا هم مساوی ۱-۱ برابر مصر در انتظار ما بود.
سه مساوی با سه نتیجه مختلف و سه امتیاز که حالا باید چشم به سرنوشت ۳ بازی باقیمانده و مشخصا کنگو، کرواسی و البته دیدار اتریش و الجزایر بدوزیم تا تکلیف صعود یا حذف ما مشخص شود. اما سه بازی ایران در آمریکا یک وجه مشترک عجیب داشت.
ما در هر سه بازی گلی زدیم که توسط کمک داور ویدیویی آفساید و مردود اعلام شد. ابتدا علی نعمتی در نیمه اول بازی با نیوزیلند با ضربه سرگل زد، سپس مهدی طارمی در نیمه اول بازی با بلژیک با پای چپ دروازه کورتوا را گشود و در بازی آخر مقابل مصر، شجاع خلیلزاده با پای چپ در وقتهای تلفشده بازی گل برتری را زد که هر سه با آفساید میلیمتری مردود اعلام شدند.
پیش از این در ادوار جام جهانی، سعید عزتاللهی نیز در ۲۰۱۸ دروازه اسپانیا را باز کرده بود که آن گل نیز مردود اعلام شد و البته شباهتی عجیب به این دوره داشت. آن مسابقه را ایران با یک گل باخت که در صورت مساوی، با ۵ امتیاز به مرحله بعد صعود میکرد. درست مثل امشب که اگر گل شجاع پذیرفته میشد، ایران با برتری ۲-۱ و ۵ امتیاز صعود کرده بود!
بیشتر بخوانید: تیم ملی حسرت پرسپولیسیها را بیشتر کرد!

