پنجشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۰
۹ |
۲

پشت پرده یک ادعای عجیب بعد از جام جهانی/ حذف این تیم معروف، دلیل موفقیت ایران شد!

تیم ملی فوتبال آلمان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

امیر قلعه‌نویی هنوز هم اصرار دارد حذف تیم ملی ایران از جام جهانی را به‌عنوان یک دستاورد به افکار عمومی معرفی کند.

سرمربی تیم ملی در بازگشت به ایران، این بار برای اثبات ادعای خود به حذف آلمان و هلند اشاره کرد و گفت وقتی قبلاً گفته بود جام جهانی ۴۸ تیمی سخت‌تر است، خیلی‌ها از او انتقاد کردند اما حالا با حذف قدرت‌های فوتبال دنیا مشخص شده که حرفش درست بوده است!

اما واقعاً چنین است؟ اگر قرار باشد حذف آلمان و چند تیم بزرگ، معیار سخت‌تر شدن جام جهانی باشد، پس جام‌های جهانی قبلی را چگونه باید تحلیل کرد؟

مگر آلمان، مدافع عنوان قهرمانی جهان، در جام جهانی ۲۰۱۸ همان مرحله گروهی حذف نشد؟ مگر همین آلمان در جام جهانی ۲۰۲۲ هم دوباره از مرحله گروهی بالا نیامد؟ مگر ایتالیا اصلاً به جام جهانی‌های ۲۰۱۸، ۲۰۲۲ و حتی ۲۰۲۶ نرسید؟ مگر بلژیک با نسل طلایی‌اش در جام جهانی ۲۰۲۲ در همان مرحله گروهی حذف نشد؟

اصلاً حذف قدرت‌های فوتبال، مگر پدیده تازه‌ای در تاریخ جام جهانی است؟

نکته عجیب‌تر اینجاست که در فرمت جدید جام جهانی، ۳۲ تیم از میان ۴۸ تیم راهی مرحله حذفی می‌شوند؛ یعنی دو سوم تیم‌های حاضر در مسابقات شانس صعود پیدا می‌کنند.

پس اگر قرار باشد فقط به آمار نگاه کنیم، اتفاقاً عبور از مرحله گروهی نسبت به گذشته آسان‌تر شده، نه سخت‌تر.

واقعیت این است که حذف قدرت‌های فوتبال، بخشی از ذات جام جهانی است؛ از دیروز بوده، امروز هم هست و فردا هم خواهد بود. استناد به حذف آلمان یا هلند، نه یک تحلیل فنی است و نه می‌تواند حذف تیم ملی ایران را توجیه کند.

آنچه مردم از تیم ملی انتظار داشتند، صعود به جمع ۳۲ تیم مرحله حذفی بود؛ هدفی که با وجود افزایش تعداد تیم‌های صعودکننده نیز متاسفانه محقق نشد.

بیشتر بخوانید: خبر مهم درباره حضور ایران جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۷

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۵
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۴
  • فوتبالی IR ۱۴:۴۳ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۱
    من از حذف تیم ملی در مرحله گروهی ناراحت نیستم چون صعود به مرحله حذفی برای اولین بار افتخار بزرگیه که باید به اسم افراد شایسته ثبت بشه نه افراد....
  • سخت تر؟ US ۱۶:۴۳ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۱
    قلعه نویی میگه با ۴۸ تیم سخت تر شده، اگه اینطوره چرا قول صعود به مرحله حذفی داد؟ دیگه گروه از این ساده تر ممکن بود؟ یکی بیاد بگه که چه تیمایی میتونست ساده ترش کنه؟ سر مربی میتونست بگه که جام سخت تر شده و امکان صعود کمتر شده. مگه نگفت که تیمش کاری میکنه که کشور تعطیل شه؟
    • محسن مشهدی IR ۱۳:۵۷ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۳
      کیپ ورد با اولین حضور کاری کرد کارستون یعنی اگر قبل جام جهانی همگروه ما میشد بانیوزلند و تونس میتونستیم با ۱۰ گل خورده جامو ترک کنیم البته اونموقع کسی کیپ وردو نمیشناخت میگفتن تیم درجه ۵ بازیهاست
  • مهران IR ۰۰:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۲
    یادمه چند سال پیش آقای دستیارشون میگفتن چرا کارشناسان و دست اندرکاران فوتبالی از نگاه مردم کارشناسی میکنن و بقول خودش دیتا میداد بعد حالا سواد سرمربیو فقط نگاه کنید کیپ ورد بره بالا و مثلا آرژانتین نره پس کیپ ورد شانس قهرمانیه
  • سهراب IR ۰۷:۵۸ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۲
    متاسفانه حرف هایی که میزنه از روی کم سوادی و اطلاعات کم از فوتبال دنیاست دو تا مشاور بادانش هم کنارش نیست که بهش کمک کنه در کل زیاد نباید به حرف هاش اهمیت قائل شد

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها