دوشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۵ - ۲۱:۴۹
۰ |
۰

آرتور کوین یامگا قهرمان لیگ برتر مراکش/ طلسم ۴۱ ساله «المغرب الفاسی» شکست؛ ستاره سابق استقلال جام گرفت +عکس

آرتور کوین یامگا قهرمان لیگ برتر مراکش/ طلسم ۴۱ ساله «المغرب الفاسی» شکست؛ ستاره سابق استقلال جام گرفت +عکس
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

آرتور کوین یامگا، ستاره سابق استقلال که مسیر فوتبالی‌اش با فراز و فرودهای بسیاری همراه بود، با پیوستن به المغرب الفاسی توانست در فصلی تاریخی، قهرمانی در لیگ برتر مراکش را جشن بگیرد و طلسم ۴۱ ساله این باشگاه برای رسیدن به جام را بشکند.

آرتور کوین یامگا که در دوران حضورش در فوتبال ایران چهره‌ای تأثیرگذار و محبوب بود، حالا در شمال آفریقا به یکی از خاطره‌انگیزترین افتخارات دوران ورزشی خود دست یافته است. المغرب الفاسی در هفته پایانی لیگ مراکش موفق شد با برتری ۲ بر صفر مقابل «اولمپیک الدشیره»، با ۵۹ امتیاز بالاتر از رقبای سرسختی همچون الرجاء، نهضه برکان و ارتش سلطنتی (الجیش الملکی) بر سکوی قهرمانی تکیه بزند؛ دستاوردی که برای این باشگاه، پایانی بر یک انتظار ۴۱ ساله بود.

یامگا که پس از پشت سر گذاشتن دوران پرحادثه و دشوار در استقلال و نساجی راهی مراکش شد، در این فصل نقش مهمی در ترکیب تیمش ایفا کرد. این مدافع-هافبک ۲۹ ساله با انجام ۲۳ بازی و ثبت دو پاس گل، بخشی از این تاریخ‌سازی بود و توانست پس از تجربه‌های قهرمانی‌اش در لیگ برتر و سوپرجام ایران، کلکسیون افتخارات خود را با یک جام معتبر در مراکش تکمیل کند.

در شب تاریخی قهرمانی، گل‌های انس الطاهری و ایمن الشبانی، مهر تاییدی بر سلطه المغرب الفاسی بر لیگ مراکش زد تا یامگا پس از عبور از روزهای سخت مصدومیت چشم، نشان دهد که همچنان می‌تواند در سطح اول فوتبال منطقه، مهره‌ای کلیدی برای موفقیت‌های بزرگ باشد.

بیشتر بخوانید: خوشگذرانی مهاجم استقلال در میامی!

کوین یامگا در مراکش قهرمان شد/ شکستن طلسم ۴۱ ساله «المغرب الفاسی» با ستاره سابق استقلال +عکس

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها