دیدار تیمهای ملی فوتبال فرانسه و پاراگوئه در یک هشتم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ که درنهایت با برتری خروسها به پایان رسید با جنجالهای بسیاری در قبل از بازی همراه بود.
ظاهرا جنجالهای این بازی همچنان ادامه دارد و آماریا، سناتور پاراگوئه با انتشار پیامی در فضای مجازی به کیلیان امباپه، فوق ستاره تیم ملی فوتبال فرانسه تاخته است.
سناتور پاراگوئه در توییتی توهینآمیز نوشت:
این وحشی حتی نوشتن هم یاد نگرفته است. بهجای اینکه با شیر مادر بزرگ شود، با مکیدن نارگیل بزرگ شده و باسوادترین موجوداتی که در تمام عمرش دیده، میمونها بودهاند!... او یک کامرونیِ استعمارزده است که وانمود میکند فرانسوی است؛ فردی کینهتوز، تازهبهدورانرسیده، متکبر و زشت...تمام طول بازی عصبی و از ترس خشک شده بود؛ درست مثل کل تیمش. حتی نتوانستند یک گل در جریان بازی بزنند تا اینکه با یک پنالتی شانسی بردند... تنها انتقادی که به تیممان داریم این است که چرا در پایان بازی یک سیلی محکم به او نزدند.

کیلیان امباپه نیز با انتشار پیامی در واکنش به توییت آماریا نوشت:
شما فردی حقیر هستید و در شأن جایگاهی که در اختیار دارید نیستید... شما نماینده پاراگوئه نیستید؛ کشوری که در تمام طول این رقابتها، شور، افتخار و غیرت را به نمایش گذاشت... با بیمسئولیتی و نژادپرستی آشکارتان، کاری کردید که جهان، مسیر درخشان و تلاش تاریخی بازیکنان پاراگوئه در این جام جهانی را به فراموشی بسپارد و به جای آن، زنی نالایق را به خاطر بسپارد که بدترین تصویر ممکن را از کشورش ارائه داد.
بیشتر بخوانید: پیام تند امباپه به رقبا: فکر کردید با کتوشلوار میآییم؟ ما هم فوتبال زشت بلدیم

