سه‌شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۵ - ۲۱:۳۰
۲۵ |
۵

هالند آدم‌خور است/ ژاپنی‌ها هنوز دارند عذرخواهی می‌کنند فدراسیون ما توقع چراغانی دارد

هالند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مسابقات جام جهانی با شور و حرارت زیادی از سوی علاقه‌مندان به این رشته به ویژه کارشناسان و پیشکسوتان فوتبال دنبال می‌شود.

رحیم یوسفی از بازیکنان اسبق فوتبال در صحبتی که با خبرورزشی داشت، پیرامون قول و قراری که مهدی تاتار برای موفق کردن پرسپولیس تحت هدایت خودش با هواداران این باشگاه گذاشته گفت: «همه مربیان وقتی می‌خواهند بیایند یا یک کاری را دست بگیرند از این حرف‌ها می‌زنند و قول می‌دهند. نمونه دم دستی اش امیر قلعه نویی که گفت "ما می‌رویم حماسه می‌سازیم و کاری می‌کنیم مملکت یک هفته تعطیل شود" اما دیدیم چطور زودتر از بقیه به مملکت برگشتند و نباختن تیم ملی را افتخار محسوب کردند. ژاپنی‌ها که نزدیک بود برزیل را حذف کنند هنوز دارند از مردم کشورشان عذرخواهی می‌کنند. سرمربی کره جنوبی که تیمش مثل ما در مرحله گروهی حذف شد جرات نمی‌کند از خانه بیرون برود، بعد اعضای تیم ملی و فدراسیون ما توقع دارند ما سر تا پایشان را چراغانی کنیم».  

وی همچنین درباره تیم ملی نروژ و ستاره خط حمله این تیم که زمینه ساز حذف برزیل از جام جهانی شد توضیح داد: «هالند آدم خور است. اصلا شبیه فوتبالیست ها نیست. طوری فوتبال بازی می‌کند و خودش را در موقعیت گل زنی قرار می‌دهد که با همه جای بدنش می‌تواند ضربه بزند. تنها کسی که من دیدم به این شکل فوتبال بازی می‌کرد زلاتان ابراهیموویچ بود. اما این بشر از او هم محکم‌تر است. وقتی به مدافع برخورد می‌کند طرف کمانه می‌کند و سوت می شود. تیم نروژ هم یک تیم یک دست و متحد است که من فکر می‌کنم انگلیس روش شکست دادن این تیم را بلد است».  

متن کامل گفتگو را اینجا بخوانید.

بیشتر بخوانید: ردپای علی پروین در انتخاب مهدی تارتار

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۱۴
  • مهران اکبری۴محلی IR ۲۲:۱۲ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۶
    فرمودی هالند باهمه جاش می تواند ضربه بزند؟؟؟؟؟؟ آقای یوسفی از شما بعیده خوبیت نداره؟؟؟؟؟
  • کاربر IR ۲۳:۲۴ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۶
    کلا همه چیز رو ربط می‌دیم به خدا وازمایش
  • قندلی کیسه کش IR ۰۰:۱۰ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۷
    مملکت یک هفته تعطیل است بنده خداپیش بینیش درست بوده🤣🤣🤣🤣
  • محمد IR ۰۶:۵۸ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۷
    در ورزش فوتبال با یکنفر نمیشود قهرمان شد فوتبال ورزشی گروهی بوده وبا همفکری ویکدلی وهمکاری می‌توان کاری کرد مهرهای خیلی بهتراز هالند آمدن ولی نتونستند کاری بکنند
  • فرزاد IR ۰۷:۲۹ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۷
    خخخخخخخخخخخخخ
  • یاسین IR ۱۲:۱۰ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۷
    باحاله دمش گرم
  • ناشناس IR ۱۳:۱۹ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۷
    باید نه تنها فلعه نوعی از مردم عذر خواهی کند و کنار رود بلکه پاداش هایی که دریافت کرده و حق مردم مظلوم ایران است پس بدهد
  • افرا IR ۱۷:۰۴ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۷
    نمی‌دونم چطور روشون میشه قلعه نویی و تیمش خجالت نمیکشن واقعا ؟؟؟؟
  • علی IR ۲۰:۵۵ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۷
    سطح توقعات را که ببینی،میفهمی که دلیل پسرفت ایران همین توقعات پایین هست
  • احمد رشیدی IR ۱۳:۰۷ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۸
    اخه از تیم ایران چه توقعی دارید بابا خوبه
  • . IR ۱۳:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۸
    فودباله دیگه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها