سه‌شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۵
۰ |
۰

هشدار سرمربی سابق پرسپولیس به آرژانتین

مانوئل ژوزه
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

مانوئل ژوزه پیش از جدال حساس مصر و آرژانتین، از شانس فراعنه برای خلق شگفتی گفت و نسخه مهار لیونل مسی را هم پیچید.

مانوئل ژوزه، سرمربی پرافتخار و نامدار باشگاه الاهلی مصر که سابقه هدایت پرسپولیس را هم در کارنامه دارد، در آستانه دیدار حساس تیم‌های ملی مصر و آرژانتین در مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶، درباره بخت فراعنه برای شگفتی‌سازی و همچنین راه مهار لیونل مسی صحبت کرد.

تیم ملی مصر در مرحله یک‌شانزدهم نهایی پس از تساوی ۱-۱ مقابل استرالیا در پایان وقت‌های قانونی و اضافه، در ضربات پنالتی با نتیجه ۴ بر ۲ به برتری رسید و جواز حضور در مرحله یک‌هشتم را به دست آورد. حالا شاگردان حسام حسن باید در یکی از مهم‌ترین بازی‌های این مرحله برابر آرژانتین قرار بگیرند.

مصری‌ها امیدوارند با ثبت یک شگفتی بزرگ، راه کامرون در جام جهانی ۱۹۹۰ را تکرار کنند و با حذف آرژانتین، به سال‌ها برتری این تیم برابر نمایندگان آفریقا در جام جهانی پایان دهند؛ روندی که بیش از سه دهه ادامه داشته است.

ژوزه در گفت‌وگو درباره این مسابقه اظهار داشت: «بدون تردید بازی آسانی نخواهد بود، اما در فوتبال هر چیزی ممکن است. مصر توانایی رقم زدن یک شگفتی بزرگ مقابل آرژانتین را دارد.»

او در ادامه درباره بهترین شیوه برای متوقف کردن لیونل مسی، ستاره آرژانتین، گفت: «اگر روی مسی یارگیری نفر به نفر انجام دهید، او نمی‌تواند فوتبال بازی کند. بازیکنی که مأمور مهار اوست باید در تمام لحظات مسابقه به او بچسبد، انگار مدام به او می‌گوید: امروز اجازه بازی نداری. در این صورت آرژانتین عملاً با ۱۰ بازیکن بازی خواهد کرد.»

سرمربی پرتغالی همچنین توضیح داد: «وقتی با بازیکنی در سطح مسی یا کریستیانو رونالدو روبه‌رو می‌شوم، همیشه یک بازیکن را مأمور یارگیری کاملاً نزدیک او می‌کنم و از او می‌خواهم تمام توانش را برای جلوگیری از بازی آزادانه و نمایش توانایی‌های آن ستاره به کار بگیرد. مسی به‌طور خاص اگر فقط نیم متر فضا در اختیار داشته باشد، همان مقدار برای گلزنی او کافی است.»

ژوزه در بخش دیگری از صحبت‌هایش به حذف تیم ملی پرتغال از جام جهانی پس از شکست یک بر صفر برابر اسپانیا اشاره کرد و گفت: «اسپانیا در نیمه دوم تیم برتر میدان بود، اما در نیمه نخست بازی تا حد زیادی متعادل دنبال شد. بعد از استراحت بین دو نیمه، اسپانیا برتری خود را به حریف تحمیل کرد و از یکی از موقعیت‌هایش به گل رسید. در نهایت باید گفت که حذف پرتغال تا حد زیادی حاصل بدشانسی بود.»

این ویدیو را هم ببینید:  اشک‌های بی‌امان رونالدو؛ کریستیانو از زمین چمن تا تونل استادیوم پس از حذف پرتغال گریه کرد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها