جمعه ۱۹ تیر ۱۴۰۵ - ۱۹:۱۹
۰ |
۰

یک دهه پیش در چنین روزی (۱۹ تیر ۱۳۹۵)

۱۰ سال گذشت | مجیدی مهمان ویژه جشن پیراهن استقلال

۱۰ سال گذشت | مجیدی مهمان ویژه جشن پیراهن استقلال
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

عکس جلد روزنامه خبر ورزشی در تاریخ ۱۹ تیر سال ۱۳۹۵ را ملاحظه کنید.

پس از پیوستن علیرضا منصوریان به استقلال تحت عنوان سرمربی جدید، زمینه برای جذب بختیار رحمانی هم فراهم شد و منصوریان می‌خواست پیراهن شماره ۷ را به این بازیکن بدهد.

شماره ۷ استقلال سال‌ها در اختیار فرهاد مجیدی بود و به رغم این‌که خود فرهاد اعلام کرد هیچ مشکلی برای پوشیده‌شدن این لباس توسط بازیکنان دیگر ندارد اما بعضی از عوامل باشگاه نگران ناراحتی او و تبعات بعد از آن بودند. در روز ۱۹ تیر سال ۱۳۹۵ گزارشی منتشر کردیم که به موجب آن، منصوریان می‌خواست فرهاد مجیدی را به جشن پیراهن استقلال قبل از شروع لیگ شانزدهم دعوت کند و با استفاده از همین راهکار، پیراهن شماره ۷ را توسط خود مجیدی به بختیار بدهد.

البته مراسم مذکور برگزار نشد ولی بختیار شماره ۷ را پوشید.

بیشتر بخوانید: مجتبی جباری: از استقلال جدا شدم چون حرف‌های مدیران باشگاه مسخره بود/ فتح‌الله‌زاده از کدام اصول حرف می‌زند!؟

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها