پنجشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۱
۲ |
۴

پیام یامال به رقبا: بهترین نسخه من را هنوز ندیدید؛ فکر نمی‌کردم مسی هنوز اینقدر خوب باشد

لامین یامال
زمان مطالعه: ۵ دقیقه

لامین یامال پیش از نبرد حساس اسپانیا برابر بلژیک تأکید کرد هنوز بهترین نسخه خود را نشان نداده و با وجود فشارها، تنها هدفش کمک به تیم برای رسیدن به قهرمانی جام جهانی است.

لامین یامال، ستاره جوان تیم ملی اسپانیا، پیش از دیدار مرحله یک‌چهارم نهایی جام جهانی مقابل بلژیک در گفت‌وگو با موندو دپورتیوو درباره شرایط خود، فشارها، انتظارات از او، علاقه‌اش به لیونل مسی و احتمال حضور خولیان آلوارس در بارسلونا صحبت کرد.

یامال که پس از بازگشت از مصدومیت به تدریج به شرایط مسابقه رسیده، تأکید کرد که هنوز بهترین نسخه خودش را در این تورنمنت نشان نداده و معتقد است لحظات بزرگ‌تر در راه هستند.

او درباره بلوغ خود در سن ۱۸ سالگی گفت: «فکر می‌کنم همه چیزهایی که در فوتبال و زندگی تجربه کرده‌ام، به من کمک کرده تا بالغ‌تر شوم و رشد کنم. هم‌تیمی‌هایم هم نقش بسیار بزرگی داشته‌اند، چون هر روز به من کمک می‌کنند. صحبت کردن با بازیکنان بزرگ‌تر و باتجربه‌تر چیزهای زیادی به من یاد داده و همه این موارد باعث شده‌اند بهتر شوم.»

یامال درباره مسئولیتی که به‌عنوان یکی از امیدهای اصلی اسپانیا در جام جهانی روی دوشش قرار گرفته، گفت: «من این موضوع را چیزی می‌بینم که می‌توانم از آن لذت ببرم. وقتی مردم به تو باور دارند و به تو اعتماد می‌کنند، حس خوبی دارد. من این را فشار نمی‌بینم، بلکه آن را مثبت می‌دانم و از این بابت خوشحالم.»

او درباره انتقادها و کسانی که منتظر شکست او هستند، اظهار داشت: «فکر می‌کنم دو طرف وجود دارد. کسانی هستند که به تو باور دارند و حمایتت می‌کنند، و کسانی هم هستند که منتظر یک بازی بد از تو هستند تا بتوانند انتقاد کنند. مهم این است که آرام بمانی و به مسیر خودت ادامه بدهی؛ مسیری که برای ما فقط یک چیز است: بردن، بردن و دوباره بردن. در نهایت، مهم نیست مردم چه می‌گویند.»

لامین یامال

ستاره اسپانیا تأکید کرد که انتقادها را به‌عنوان انگیزه‌ای برای پیشرفت می‌بیند: «بله، من انتقادها و تردیدها را چیز مثبتی می‌دانم. بعضی روزها با خودت فکر می‌کنی چرا چنین حرف‌هایی می‌زنند، اما وقتی خوب بازی می‌کنی، همه مجبور می‌شوند سکوت کنند. وقتی پیروز می‌شوی، همه چیز خیلی کمتر اذیتت می‌کند.»

یامال که همیشه از خودش به‌عنوان سخت‌گیرترین منتقدش یاد کرده، درباره عملکردش در جام جهانی گفت: «فکر می‌کنم می‌توانم بهتر باشم. من از خودم خیلی انتظار دارم. چیزی که تا الان انجام داده‌ام برایم کافی نیست. هیچ‌وقت به خودم نگفته‌ام که کافی است. هنوز به اهدافم در بارسلونا نرسیده‌ام، بنابراین قطعاً اینجا هم به تمام اهدافم نرسیده‌ام.»

او درباره اینکه هنوز منتظر یک نمایش بزرگ از خودش در جام جهانی است، گفت: «فقط باید به بازی کردن ادامه بدهم. تقریباً دو ماه از میادین دور بودم و این با انجام دادن هفت بازی متوالی فرق دارد. به لمس‌های بیشتر، بازی‌های بیشتر و دقایق بیشتر نیاز دارم. مطمئنم آن نمایش بزرگ خواهد رسید.»

یامال درباره آمادگی بدنی خود در مرحله حساس جام جهانی گفت: «این‌ها همان لحظاتی هستند که مردم به یاد می‌آورند؛ از مرحله یک‌هشتم نهایی و یک‌چهارم نهایی شروع می‌شود. این زمانی است که بیشترین انگیزه را دارم. روند ریکاوری را با آرامش طی کردم تا برای این مرحله آماده باشم. احساس فوق‌العاده‌ای دارم و هیجان‌زده‌ام تا نشان دهم اسپانیا چه توانایی‌هایی دارد و خودم چه کارهایی می‌توانم انجام دهم.»

او درباره صحبت‌های سرمربی اسپانیا پیرامون کنترل اضطراب نیز توضیح داد: «این فقط حرف مربی نیست؛ شما خبرنگارها هم چنین چیزی را مطرح می‌کنید. بعد از بازی با عربستان، بعضی‌ها فکر کردند چون گل نزدم ناراحت بودم. من همیشه به دوستانم می‌گویم که هیچ‌وقت به خاطر گل نزدن عصبانی از زمین خارج نشده‌ام. هدف من فقط گل زدن نیست، چون هر بازیکنی می‌تواند گل بزند. من می‌خواهم بازی کلی‌ام را بهتر کنم و تأثیرگذارتر باشم.»

او ادامه داد: «شاید بعضی‌ها فکر کنند چون دنبال گل هستم، بیش از حد تلاش می‌کنم حرکات انفرادی انجام دهم، اما این درست نیست. این سبک بازی من است. همیشه همین‌طور بوده‌ام. هر کسی بازی‌های من برای بارسلونا را دیده باشد، می‌داند اگر لازم باشد حتی ۶۰ بار هم در موقعیت یک‌به‌یک تلاش می‌کنم. فکر می‌کنم این همان چیزی است که مربی درباره کنترل اضطراب صحبت می‌کند.»

این مطلب را از دست ندهید: داستان هدبند جنجالی لامین یامال در جام جهانی؛ پاسخ هوشمندانه ستاره جوان اسپانیا به منتقدان

لامین یامال در تمرین اسپانیا

یامال درباره کمک دفاعی خود در دیدار مقابل پرتغال و تقابل با نونو مندس گفت: «این موضوع بسیار مهم بود، مخصوصاً مقابل پرتغال. آن‌ها یکی از بزرگ‌ترین تهدیدهایشان را در هر دو بخش دفاع و حمله داشتند و من تلاش کردم تا جایی که می‌توانم به تیم کمک کنم؛ چه در حمله و چه در دفاع.»

او پیروزی برابر پرتغال را عامل افزایش اعتمادبه‌نفس اسپانیا دانست: «این برد اعتمادبه‌نفس بزرگی به ما داد. از نظر من پرتغال یکی از سه تیم برتر جام جهانی بود، بنابراین حذف کردن آن‌ها باور زیادی برای بازی مقابل بلژیک به ما می‌دهد. البته می‌دانیم هر مسابقه متفاوت است و بازی‌های جام جهانی بسیار رقابتی هستند.»

یامال درباره زمانی که هواداران منتظر «لحظه لامین» هستند، گفت: «فکر می‌کنم آن لحظه نزدیک است. هرچه به بازی‌های بزرگ‌تر، یعنی نیمه‌نهایی و فینال نزدیک‌تر می‌شویم، معمولاً بهتر بازی می‌کنم. من هیچ‌وقت بازیکنی نبوده‌ام که در مرحله گروهی بهترین عملکردش را داشته باشد. آرام هستم و می‌دانم فرصت‌هایی برای اثبات خودم خواهم داشت. امیدوارم بازی مقابل بلژیک برای کل تیم بازی بزرگی باشد.»

او درباره احتمال رویارویی با فرانسه یا مراکش در مراحل بعدی گفت: «مقابل فرانسه خاطرات خوبی داریم و بازی برابر مراکش برای من بسیار خاص خواهد بود. هر دو تیم ملی بزرگی هستند. هر کسی مقابل ما قرار بگیرد، تلاش می‌کنیم پیروز شویم و به فینال برسیم.»

یامال درباره رویارویی احتمالی با تیبو کورتوا، دروازه‌بان بلژیک، اظهار داشت: «از نظر من کورتوا یکی از بهترین دروازه‌بان‌های جهان است. او قطعاً کار را سخت‌تر خواهد کرد، اما مثل همیشه با تمرکز روی پیروزی وارد زمین می‌شوم، نه روی یک بازیکن خاص.»

لامین یامال در تیم ملی اسپانیا

این ستاره جوان اسپانیا همچنین درباره لیونل مسی و عملکرد او در جام جهانی گفت: «باورنکردنی است. همه می‌دانند مسی چه کسی است، اما هیچ‌کس انتظار نداشت او در چنین سطح فوق‌العاده‌ای بازی کند. واقعاً برای او خوشحالم. برای نیمار و کریستیانو رونالدو هم خوشحالم. آن‌ها دوران کودکی همه بازیکنانی را که امروز بازی می‌کنند شکل داده‌اند. هر اتفاق خوبی که برای آن‌ها بیفتد، من را خوشحال می‌کند. البته اگر به فینال برسم، می‌خواهم قهرمان شوم.»

در پایان، یامال درباره احتمال پیوستن خولیان آلوارس به بارسلونا گفت: «همه می‌دانند که او بازیکن بزرگی است؛ از آن بازیکنانی که هر تیمی می‌خواهد داشته باشد. قبلاً هم گفته‌ام که با آغوش باز از او استقبال می‌کنیم و اگر بیاید، همه بسیار خوشحال خواهیم شد. فکر می‌کنم او بازیکنی است که کاملاً با سبک بارسلونا هماهنگ است. راستش نمی‌دانم در این شرایط چه اتفاقی می‌افتد، اما امیدوارم همه چیز خوب پیش برود.»

همچنین بخوانید: شب افسانه‌ای مسی؛ تکرار رکورد مارادونا در شب بازگشت معجزه‌آسای آرژانتین

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • ناصر IR ۲۰:۴۴ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۸
    رفیق تو بچه جون برو فعلا به مد موهات برس که ببینی دخترا می‌پسندند تو رو چه به فوتبال
  • رحیم IR ۲۱:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۸
    ادبیات گفتاری این جوان ۱۸ ساله را با ادبیات گفتاری بازیکنان فوتبال ایران و بخصوص با گفتار آقای قلعه نوعی مقایسه نماییم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها