جمعه ۱۹ تیر ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۴
۰ |
۰

هدیه خاص اینفانتینو به شکیرا؛ یادگاری ارزشمندی به رنگ جام جهانی +ویدیو

شکیرا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

جانی اینفانتینو با اهدای یک هدیه ویژه به شکیرا، بار دیگر بر نقش مشترک فوتبال و موسیقی در نزدیک کردن مردم جهان تأکید کرد.

جانی اینفانتینو، رئیس فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا)، با انتشار ویدیویی از دیدار خود با شکیرا، خواننده سرشناس کلمبیایی، از اهدای یک هدیه ویژه به او خبر داد.

اینفانتینو در کپشن این ویدیو با اشاره به نقش شکیرا در نزدیک‌تر کردن مردم از طریق موسیقی نوشت: «همیشه از بودن در کنار تو لذت می‌برم؛ تو همواره نقشی کلیدی در گرد هم آوردن مردم از طریق قدرت مشترک موسیقی و فوتبال داشته‌ای.»

هدیه‌ای که رئیس فیفا به شکیرا اهدا کرد، یک پک ویژه شامل نشان‌ها و نمادهای فدراسیون‌های فوتبال ۴۸ کشور حاضر در جام جهانی بود؛ مجموعه‌ای که به نوعی نماینده گستردگی و تنوع بزرگ‌ترین تورنمنت فوتبال جهان به شمار می‌رود.

این اقدام، بار دیگر ارتباط میان فوتبال و موسیقی را که در سال‌های اخیر به یکی از عناصر مهم رویدادهای بزرگ ورزشی تبدیل شده، برجسته کرد. شکیرا پیش از این نیز با فوتبال و جام جهانی پیوندی شناخته‌شده داشته و اجرای قطعاتی در ارتباط با این رقابت‌ها، از جمله آهنگ «Waka Waka» برای جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی، او را به یکی از چهره‌های ماندگار موسیقی در تاریخ این مسابقات تبدیل کرده است.

همچنین بخوانید: جاستین بیبر به مدونا، شکیرا و BTS اضافه شد؛ اجرای ویژه فینال جام جهانی در نیویورک

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها