یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۹
۰ |
۰

ادعای کین پس از حذف وایکینگ‌ها: هنوز بهترین انگلیس را ندیده‌اید!

هری کین
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

هری کین پس از پیروزی سخت انگلیس مقابل نروژ و صعود به نیمه‌نهایی جام جهانی ۲۰۲۶، از دشواری مسابقه، درخشش جود بلینگام و نیاز تیمش به ارائه عملکردی بهتر در ادامه رقابت‌ها صحبت کرد.

هری کین پس از صعود انگلیس به مرحله نیمه‌نهایی جام جهانی ۲۰۲۶، پیروزی برابر نروژ را یکی از دشوارترین مسابقات این تیم توصیف کرد و تأکید داشت که سه‌شیرها برای رسیدن به قهرمانی باید سطح عملکرد خود را افزایش دهند.

کاپیتان تیم ملی انگلیس درباره این دیدار گفت: «تلاش فوق‌العاده‌ای از سوی بازیکنان انجام شد. این مسابقه حتی از بازی مقابل مکزیک هم سخت‌تر بود. گرما و رطوبت شرایط را دشوار کرده بود و به‌خصوص در نیمه دوم و وقت‌های اضافه مجبور شدیم با تمام توان بجنگیم تا راهی برای پیروزی پیدا کنیم.»

کین با اشاره به نقش تعیین‌کننده جود بلینگام در این مسابقه اظهار داشت: «وقتی بازیکنی مانند جود را در اختیار دارید که می‌تواند سرنوشت بازی را تغییر دهد، این یک امتیاز بزرگ است. او در مهم‌ترین لحظه‌ها دو گل فوق‌العاده زد و شایسته تمام تحسین‌هاست.»

مهاجم انگلیس ادامه داد: «برای قهرمانی در یک تورنمنت بزرگ، به بازیکنانی نیاز دارید که در لحظات حساس تفاوت ایجاد کنند. امروز بلینگام دقیقاً همین کار را انجام داد، اما همه بازیکنان برای این پیروزی نقش داشتند.»

کین درباره گل مردود خود نیز گفت: «فکر می‌کنم تصمیم آفساید بسیار میلی‌متری بود و آن لحظه ناراحت‌کننده بود. همچنین معتقدم می‌توانست یک پنالتی برای من اعلام شود، اما در نهایت مهم‌ترین موضوع صعود به نیمه‌نهایی است.»

کاپیتان سه‌شیرها در پایان تأکید کرد که انگلیس هنوز توانایی ارائه فوتبال بهتری را دارد: «ما هنوز بهترین نسخه خودمان را نشان نداده‌ایم. کیفیت بازیکنان را در تمرینات می‌بینیم، اما باید بتوانیم آن را در مسابقات هم به نمایش بگذاریم. اگر در بازی بعدی کیفیت واقعی‌مان را نشان دهیم، می‌تواند تفاوت بین قهرمانی و ناکامی باشد.»

بیشتر بخوانید: مخالفت توخل با بلینگام: می‌توانستیم بهتر باشیم/ هری و جود چشم‌گیر هستند

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها