۱۱
دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵ - ۲۰:۴۳
۱۱ |
۷

بزرگ‌ترین مانع علیرضا فغانی برای رسیدن به قضاوت فینال جام جهانی؛ کار کار انگلیس‌هاست!

بزرگ‌ترین مانع علیرضا فغانی برای رسیدن به قضاوت فینال جام جهانی؛ کار کار انگلیس‌هاست!
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

از علیرضا فغانی به عنوان یکی از گزینه‌های اصلی قضاوت در فینال جام جهانی یاد می شود اما همچنان «اگرهایی» در این میان وجود دارد.

علیرضا فغانی داور شایسته ایرانی در جام جهانی ۲۰۲۶ دیدارهای فرانسه - سنگال، پرتغال - کلمبیا و انگلیس - مکزیک را قضاوت کرده و در همه این بازی‌ها سربلند از میدان خارج شده است.

اما اینکه فغانی در همه دیدارهای فوق نمره قبولی گرفت دلیل نمی شود راه آسانی برای قضاوت در فینال جام جهانی داشته باشد چرا که به باور دایی جان ناپلئون: «هنوز پای انگلیسی ها در میان است!».

از میان ۴ تیمی که به نیمه نهایی راه یافته اند فغانی برای فرانسه و انگلیس در این جام سوت زده است که در این بین فرانسه مشکلی با قضاوت فغانی نداشت و سنگال را به راحتی ۳ بر ۱ از پیش رو برداشت. اما انگلیسی ها در دیدار پر تنش مقابل مکزیک میزبان، تا توانستند فغانی را به چالش کشیدند. این دیدار که در نهایت با برتری ۳ بر ۲ انگلیس به پایان رسید بازی سختی برای تیم داوری بود به خصوص پس از اخراج جرل کوانسا که سه شیرها را به نقطه جوش رساند. اعتراضات انگلیسی ها پس از بازی هم ادامه داشت به ویژه که فیفا، جرل کوانسا را با دو جلسه تنبیه انضباطی روبرو کرد.

در همین ارتباط: دو کارت قرمز، دو حکم متفاوت در جام جهانی ۲۰۲۶/ فغانی وارد ماجرا شد؛ اعتراض‌ها به فیفا بالا گرفت

علیرضا فغانی

حساسیت انگلیسی ها به قضاوت آن بازی و حواشی پیرامون آن می تواند یکی از دلایلی باشد که اگر تیم توخل به فینال صعود کند فیفا برای جلوگیری از جنجال های احتمالی قید قضاوت فغانی در دیدار نهایی را بزند.

پس می توان حدس زد که الان در دل فغانی و طرفداران او چه می گذرد: «امیدوار به پیروزی مسی و دوستان».

آلبی سلسته اگر در بازی سخت نیمه نهایی از سد سه شیرها عبور کند راه فغانی هم برای قضاوت در فینال به مراتب هموارتر می شود.

هر چند «اگرها» همچنان ادامه دارد به ویژه که برخی از منتقدان کمیته داوران فیفا بر این باورند که اینفانتینو و کولینا از قبل گزینه محبوبشان را انتخاب کرده اند.

در همین ارتباط مارک کلاتنبرگ، داور سرشناس و بازنشسته انگلیسی می گوید: شنیده‌ام که ممکن است فینال بار دیگر توسط یک داور ایتالیایی قضاوت شود. جانی اینفانتینو اصالت ایتالیایی دارد، پیرلوئیجی کولینا هم ایتالیایی است. بخش بزرگی از قدرت در داوری بین‌المللی و حتی در مدیریت فوتبال جهان در اختیار ایتالیایی‌هاست.

گفتنی است در جام جهانی ۲۰۲۶ تنها یک داور ایتالیایی حضور دارد؛ مائوریتزیو ماریانی، داور ۴۴ ساله‌ای که تاکنون سه مسابقه عربستان - اروگوئه، کلمبیا - جمهوری دموکراتیک کنگو و برزیل - ژاپن را قضاوت کرده است.

بیشتر بخوانید: دنیا علیرضا فغانی را به عنوان یک داور ایرانی می‌شناسد/ شک نکنید افتخارات فغانی برای فوتبال ایران است

مائوریتزیو ماریانی

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۷
  • غیرقابل‌انتشار: ۳
  • باران IR ۲۲:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۲
    کار خداست

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها