چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۵ - ۰۰:۱۴
۵ |
۱

نامه دونالد ترامپ، مجوز جدایی منیر الحدادی از استقلال

منیر الحدادی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

 منیر الحدادی برای جدایی خود از استقلال زرنگی کرده و سراغ نامه دونالد ترامپ به کنگره آمریکا رفت!

ساعتی قبل از آغاز مرحله نیمه نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ دو شوک بزرگ به استقلال وارد شد تا آبی‌پوشان یاسر آسانی و منیر الحدادی را از دست رفته ببینند.

این اتفاق تبعات زیادی برای استقلالی‌ها به همراه خواهد داشت و بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه نیز بر دامنه مشکلات سهراب بختیاری زاده می‌افزاید اما یاسر و منیر ترجیح دادند راه خود را بدون توجه به این مشکلات، از استقلال جدا کنند.

اگرچه یاسر آسانی عدم دریافت مطالبات خود بابت فصل قبل را دلیل اصلی فسخ یک طرفه عنوان کرده ولی داستان منیر الحدادی متفاوت است. او جدا از مسائل مالی، دغدغه‌های خانوادگی را نیز به عنوان دلیل دیگری برای پایان کار به استقلالی‌ها ابلاغ کرده است. جالب است بدانید نامه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به کنگره این کشور هم دلایل و مستندات منیر برای جدایی از استقلال را تقویت کرد! ترامپ با ارسال نامه‌ای برای کنگره کشورش، از آغاز دور جدید درگیری‌ها با ایران خبر داد و وکلای منیر الحدادی دقیقاً به همین نکته استناد کردند. آنها به موکل خود گفته‌اند وقتی عالی‌ترین مقام یک کشور به صورت مکتوب و رسمی درگیری با کشور دیگری را اعلام می‌کند، اوضاع از نظر فیفا جنگی محسوب شده و مکانیسم فسخ در شرایط اضطراری خود به خود برای خارجی ها فعال می‌شود.

البته که معوق ماندن مطالبات منیر هم در این ماجرا نقش داشته ولی نامه ترامپ، دست وکلای بازیکن اسبق بارسلونا برای جدا شدن از استقلال را پرتر و بازتر کرد.

بیشتر بخوانید: فوری| شوک دوم به استقلال؛ منیر الحدادی برای جدایی به توافق رسید

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها