پنجشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۵ - ۲۲:۱۲
۰ |
۰

۱۰ سال قبل در چنین روزی (۲۵ تیر ۱۳۹۵)

تونل زمان| جواد نکونام: خداحافظ فوتبال؛ می‌روم تا همه راحت شوند

جواد نکونام
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

۱۰ سال قبل در چنین روزی جواد نکونام برای همیشه با دنیای فوتبال به عنوان بازیکن خداحافظی کرد.

در نیمه دوم تیر ماه سال ۱۳۹۵ این شایعه مطرح شده بود که جواد نکونام قصد دارد برای همیشه کفش‌هایش را آویزان کند و رسما به جرگه مربیان بپیوندد.

این اتفاق سرانجام در ۲۵ تیر ۹۵ جنبه واقعیت به خود گرفت و نکونام در یک موسسه خیریه که وظیفه حمایت از کودکان را بر عهده داشت، با دنیای فوتبال خداحافظی کرد تا کم‌کم آماده حضور در عرصه مربیگری شود.

مراسم نکونام در حالی به میزبانی موسسه خیریه مذکور برگزار شد که عادل فردوسی‌پور و علی دایی نیز به عنوان مهمانان ویژه او را مشایعت می‌کردند. جواد در آن روز با کنایه پیرامون خداحافظی خود گفت: من رفتم و دیگر به عنوان فوتبالیست در میدان نخواهم بود. این‌طوری خیال همه هم راحت می‌شود!

جواد نکونام به عنوان فوتبالیست دو بار با تیم ملی ایران در جام جهانی حاضر شد و به بازوبند کاپیتانی این تیم هم رسید. او همچنین چهار مرتبه نیز در جام ملت‌های آسیا تیم ما را همراهی کرد. نکونام سابقه قهرمانی در لیگ برتر ایران با پاس و استقلال را نیز دارد. او بالغ بر ۶ سال هم در لالیگا توپ زد.

بیشتر بخوانید: کیروش: ایرانی‌ها خیلی فوتبالی هستند و لذتبخش است که از عملکردت راضی باشند/ نباید جوجه اردک زشت جام جهانی باشیم

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها