نیکلاس اوتامندی رسماً به دوران حضور خود در تیم ملی آرژانتین پایان داد. مدافع ۳۸ ساله آلبیسلسته با انتشار پیامی اعلام کرد که دیگر برای تیم ملی کشورش به میدان نخواهد رفت و فینال جام جهانی ۲۰۲۶ آخرین بازی ملی او بوده است.
اوتامندی که ۱۷ سال پیراهن تیم ملی آرژانتین را بر تن داشت، در ۱۳۹ مسابقه برای این تیم به میدان رفت و یکی از مهرههای مهم نسل طلایی فوتبال این کشور بود؛ نسلی که موفق شد جام جهانی ۲۰۲۲، دو دوره کوپا آمریکا و فینالیسیما را فتح کند.
آرژانتین در فینال جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل اسپانیا با نتیجه یک بر صفر شکست خورد و نتوانست از عنوان قهرمانی خود دفاع کند. اوتامندی پس از این مسابقه با انتشار پیامی به این صورت در اینستاگرام، پایان دوران ملی خود را اعلام کرد: «امروز باید سختترین کلمات دوران حرفهایام را بنویسم. همانطور که سرنوشت رقم زد، آخرین بازی من برای آرژانتین، فینال جام جهانی بود. نتیجهای که میخواستیم به دست نیامد، اما با سری بالا اینجا را ترک میکنم؛ چون میدانم این تیم تا آخرین ثانیه تمام تلاشش را کرد. از تو، آرژانتین، متشکرم که به من اجازه دادی رؤیای قهرمان جهان شدن را محقق کنم.»
اوتامندی پس از پایان دوران موفق خود در فوتبال اروپا که در تیمهایی مانند پورتو، والنسیا، منچسترسیتی و بنفیکا بازی کرد، اخیراً به ریورپلاته آرژانتین پیوسته است.
او که در چهار جام جهانی حضور داشت، حالا پس از سالها افتخارآفرینی با پیراهن آرژانتین، فصل تازهای از دوران حرفهای خود را در سطح باشگاهی دنبال خواهد کرد.
بیشتر بخوانید: رسوایی آرژانتین در فینال جام جهانی؛ ۲۷ حرکت کثیف برای شکست اسپانیا! +تصاویر
