جمعه ۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۷
۰ |
۰

تغییر در برنامه استقلال؛ ترکیه از برنامه آماده‌سازی حذف شد

استقلال
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

اردوی خارجی استقلال از برنامه آماده‌سازی این تیم حذف شد و آبی‌پوشان با برگزاری چند دیدار تدارکاتی در تهران، خود را برای فصل جدید لیگ برتر آماده خواهند کرد.

تیم استقلال پس از پشت سر گذاشتن یک اردوی شبانه روزی داخلی و انجام تست‌های پزشکی پیش فصل در مرکز ایفمارک، قرار بود برای برپایی یک اردوی خارجی هم تهران را به مقصد احتمالی ترکیه ترک کند اما ظاهرا اردوی خارجی آبی‌ها از برنامه آماده سازی این تیم خارج شده است.

حالا بازیکنان استقلال با تصمیم کادرفنی قرار است چند بازی تدارکاتی را پشت سربگذارند تا آماده سازی بهتری را برای حضور در لیگ بیست و ششم داشته باشند.

گفته می‌شود یه احتمال زیاد در هفته پیش رو دو بازی تدارکاتی در برنامه آبی‌ها قرار دارد که هنوز حریفان این تیم قطعی نشده‌اند.

سرمربی استقلال با جدایی چند بازیکن خارجی و همچنین پنجره بسته که باعث شد این تیم نتواند در نقل و انتقالات تابستانی هیچ ورودی داشته باشد، چالشی جدی را برای آماده سازی تیمش تجربه می‌کند.

یکی از تاکیدات مهم بختیاری‌زاده برای برپایی اردوی خارجی، تکمیل تیم در پست‌های مختلف بود اما حالا با این وضعیت به نظر می‌رسد او ترجیح داده تیمش را در تهران نگه دارد و با انجام چند بازی دوستانه تا ۲۳ مرداد (زمان آعاز فصل جدید لیگ برتر) بازیکنان را به مرز آمادگی برساند.

بیشتر بخوانید: خبر خوش برای استقلال؛ شکایت مهاجم سوئدی مختومه اعلام شد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها