شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۱۸
۳ |
۱

قلعه‌نویی فعلا سرمربی تیم ملی نیست!/ خبر مهم بعد از پایان جلسه هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال

قلعه‌نویی فعلا سرمربی تیم ملی نیست!/ خبر مهم بعد از پایان جلسه هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تمدید قرارداد امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی، به بن‌بست زمانی خورده و به هفته آینده موکول شده است.

پرونده تمدید قرارداد امیر قلعه‌نویی همچنان باز است. پس از پایان جلسه مهم هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال، فریده شجاعی با تأیید «نیاز به بررسی‌های بیشتر»، آب پاکی را روی دست هواداران و رسانه‌های منتظر ریخت و اعلام کرد که تصمیم نهایی به هفته آینده موکول شده است.

فریده شجاعی درباره تصمیم هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال درباره ادامه همکاری با امیر قلعه‌نویی به‌عنوان سرمربی تیم ملی ایران و هدایت ممبینی به‌عنوان دبیرکل فدراسیون اظهار داشت: هنوز تصمیم قطعی (درباره قلعه‌نویی) گرفته نشده و شرایط ممبینی در دستور جلسه نبود. قرار شد در هفته آینده یا در آینده‌ای نزدیک درباره قلعه‌نویی تصمیم‌گیری شود، اما یکی از گزینه‌های اصلی است.

وی در مورد نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا ۲ تصریح کرد: فعلاً گل‌گهر در برنامه اصلی است، اما رئیس فدراسیون تلاش می‌کند چادرملو را معرفی کند. در این جلسه همچنین وضعیت فصل آینده لیگ برتر را بررسی کردیم.

عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال در پاسخ به این پرسش که آیا با ادامه همکاری با قلعه‌نویی موافق است یا خیر، گفت: قلعه‌نویی در میان گزینه‌های ایرانی هم موفق بوده و هم زحمت کشیده است. او در جام جهانی موفقیت داشته و از لحاظ مدیریتی و روانی می‌تواند تیم ملی را هدایت کند.

بیشتر بخوانید: پیام احساسی سرمربی تیم ملی برای اکبر عبدی +عکس

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۲
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • دکتر مجید نادری معلم زبان انگلیسی جیرفت. کرمان) IR ۲۱:۴۴ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۳
    03/05/1405خانم فریده شجاعی رئال گفته (قلعه‌نویی در میان گزینه‌های ایرانی هم موفق بوده و هم زحمت کشیده است.) راستش با این حداقل امکانات، کارنامه اش خوب است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها