نظرسنجی

هیئت‌رئیسه فدراسیون چه تصمیمی درمورد قلعه‌نویی بگیرد؟
یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۸
۰ |
۰

واکنش گلزن جام جهانی به مرگ اکبر عبدی

اکبر عبدی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

از جمله پیشکسوتان صاحب نام باشگاه استقلال حسن روشن گلزن تیم ملی فوتبال کشورمان در جام جهانی ۱۹۷۸ آرژانتین است که از فوت اکبر عبدی به شدت ابراز تاسف می کرد.

حسن روشن کاپیتان اسبق استقلال و تیم ملی که سابقه گلزنی در جام جهانی ۱۹۷۸ آرژانتین را نیز در کارنامه پربار فوتبالی اش دارد از شنیدن خبر درگذشت هنرمند کم‌نظیر سینما و تلویزیون کشورمان اکبر عبدی به شدت ابراز تاسف کرد.

روشن در این باره گفت: «خدا اکبر را رحمت کند. من در طول این سال‌ها چند بار اکبر را در مراسم مختلف دیده بودم و همیشه او را با زنده یاد تقی ظهوری بازیگر قدیمی سینمای ایران مقایسه می‌کردم».

وی افزود: «اکبر عبدی از آن دست بازیگرانی بود که نیازی به خواندن دیالوگ و یا حفظ کردن آن نداشت بلکه در لحظه جملاتی بر زبان می‌آورد که انگار آن را بارها تمرین کرده بود. زنده یاد تقی ظهوری هم به همین شکل بود و از بسیاری کارگردان‌های قدیمی می‌شنیدم که می‌گفتند وقتی او بر سر صحنه فیلمبرداری حاضر می‌شد یک بار به او موضوع را می‌گفتند و بعد خودش مقابل دوربین هنر یبایش در طنز را به نمایش می‌گذاشت».

روشن در پایان اضافه کرد: «جا دارد از طریق رسانه شما و به نمایندگی از پیشکسوتان استقلال مرگ اکبر عبدی عزیز را به خانواده محترمش همچنین خانواده بزرگ سینما و تلویزیون که بسیاری از آنها از دوستان صمیمی ما هستند تسلیت بگویم. عبدی از جمله هنرمندانی است که به واسطه کارهای زیبا و دوست داشتنی اش هرگز از یاد این مردم نخواهد رفت».

بیشتر بخوانید: ۸ تغییر در کمتر از ۶ سال؛ همه هواداران منتظر نام جدید در مهمترین پست استقلال

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

هیئت‌رئیسه فدراسیون چه تصمیمی درمورد قلعه‌نویی بگیرد؟

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها