نظرسنجی

هیئت‌رئیسه فدراسیون چه تصمیمی درمورد قلعه‌نویی بگیرد؟
یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۴۸
۰ |
۰

استایل‌کردن به سبک کریس رونالدو؛ با بوگاتیم اومدم که هم‌رنگ ساعتمه +عکس و ویدیو

کریستیانو رونالدو
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

کریستیانو رونالدو با اشاره به ساعت خاص خود و بوگاتی هم‌رنگش، بار دیگر توجه‌ها را به سبک زندگی لوکس خود جلب کرد.

کریستیانو رونالدو بار دیگر با سبک زندگی لوکس خود خبرساز شد؛ این بار با ساعتی خاص که رنگ آن با یکی از خودروهای گران‌قیمت ستاره پرتغالی هماهنگی جالبی دارد.

در ویدیویی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، جیکوب آرابو، بنیان‌گذار برند لوکس ساعت‌سازی Jacob & Co، هنگام صحبت درباره ساعت ویژه رونالدو به رنگ خاص آن اشاره می‌کند و می‌گوید: «این یک ساعت با یاقوت کبود منحصربه‌فرد به رنگ کهربایی-نارنجی است.»

رونالدو نیز در پاسخ، با اشاره به خودروی بوگاتی خود می‌گوید: «من بوگاتی‌ام را آورده‌ام؛ دقیقاً همین رنگ است.»

ساعت خاص کریستیانو رونالدو

رابطه رونالدو با Jacob & Co به سال‌ها قبل بازمی‌گردد. این ستاره پرتغالی یکی از شرکای قدیمی و نزدیک این برند است و طی حدود دو دهه گذشته رابطه‌ای مستحکم و مبتنی بر اعتماد و احترام با جیکوب آرابو داشته است. آرابو زمانی با رونالدو آشنا شد که بازیکن متولد مادیرا هنوز یک ستاره جوان و آینده‌دار بود و این دوستی از آن زمان تاکنون ادامه پیدا کرده است.

همکاری میان این دو در سال‌های اخیر به طراحی و تولید ساعت‌های اختصاصی برای رونالدو نیز منجر شده است؛ ساعت‌هایی که در برخی موارد از علایق شخصی او، از جمله فوتبال و خودروهای لوکس، الهام گرفته‌اند.

همچنین بخوانید: هالیوود در انتظار رونالدو؛ CR7 ستاره بعدی سینما؟/ اگر وینی جونز توانست او هم می‌تواند

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

هیئت‌رئیسه فدراسیون چه تصمیمی درمورد قلعه‌نویی بگیرد؟

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها