یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۱
۰ |
۰

استقلالی‌های جدید برگشت می‌خورند؟

محمد خلیفه و بهرام گودرزی
منبع: تسنیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

دو خرید جوان استقلال ممکن است به دلیل بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی این باشگاه، نیم‌فصل نخست را با پیراهن آلومینیوم اراک پشت سر بگذارند و سپس راهی جمع آبی‌پوشان شوند.

تیم فوتبال آلومینیوم اراک تمرینات خود را در شهر تهران دنبال می‌کند و برای شرکت در بیست‌وششمین دوره لیگ فوتبال آماده می‌شود.

آلومینیوم که در هفته‌های اخیر تغییرات مدیریتی داشته، با باشگاه استقلال برای فروش دو بازیکن جوان خود یعنی محمد خلیفه و بهرام گودرزی به توافق رسید. این دو بازیکن در روزهای گذشته در تمرینات استقلال حاضر شدند.

در تفاهم‌نامه میان آلومینیوم و استقلال مقرر شده در صورتی که آبی‌ها نتوانند پنجره نقل‌وانتقالاتی خود را قبل از آغاز لیگ برتر باز کنند، خلیفه و گودرزی به مدت نیم‌فصل برای تیم اراکی به میدان می‌روند و سپس به استقلال منتقل می‌شوند.

با توجه به بسته ماندن پنجره استقلال و فاصله کوتاهی که تا شروع لیگ برتر پیش روست، در صورتی که پنجره نقل‌وانتقالاتی استقلال تا پایان هفته جاری (روز ۱۶ مرداد) باز نشود، خریدهای جدید آبی‌ها به آلومینیوم می‌پیوندند. در صورتی که مشکل نقل‌وانتقالاتی استقلال هم برطرف شود، خلیفه و گودرزی از ابتدای فصل برای صدرنشین فصل گذشته لیگ برتر به میدان خواهند رفت.

فصل جدید لیگ برتر فوتبال از روز ۲۳ مرداد آغاز می‌شود و استقلال و آلومینیوم اراک در همین روز، در چارچوب هفته اول رقابت‌ها به ترتیب مقابل مس شهر بابک و استقلال خوزستان صف‌آرایی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: گزینه اصلی مدیرعاملی استقلال مشخص شد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها