۰
دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۲۶
۰ |
۰

کسی که پیشنهاد رشوه ۵۰هزار دلاری داد هنوز در فوتبال است/ فدراسیون مدعی مبارزه با پلشتی بود، اما... +ویدیو

کسی که پیشنهاد رشوه ۵۰هزار دلاری داد هنوز در فوتبال است/ فدراسیون مدعی مبارزه با پلشتی بود، اما... +ویدیو

بخشی از صحبت‌های واعظی آشتیانی، مدیرعامل اسبق استقلال درباره پیشنهاد ۵۰هزار دلاری برای رشوه به داور ازبکستانی را می‌بینید.

امیررضا واعظی آشتیانی در استودیوی خبرورزشی مهمان ما بود. مدیرعامل پیشین استقلال که جزئیات بسیاری را درباره متن و حواشی دوران مدیریت خود برایمان بازگو کرد.

آشتیانی در پاسخ به سوال مهدی همدانی درباره پیشنهاد ۵۰هزار دلاری برخی افراد منسوب به باشگاه برای خریدن روشن ایرماتوف، داور ازبک دیدار استقلال و الجزیره امارات در اسفند ۱۳۸۷ گفت: این یک کلاه‌برداری بود که خود ایرماتوف اصلا در جریانش نبود. یک نشانه‌اش این‌که گفتند این پول را بدهید به نفع ما سوت بزند، بعد که من مخالفت کردم گفتند خب ۱۰هزار دلار بده!

مدیرعامل اسبق استقلال ادامه داد: جالب این‌که فدراسیونی که ادعای مبارزه با پلشتی‌ها و زشتی‌ها را داشت نیامد بپرسد راست می‌گویی یا دروغ؛ مستندات چه داری! چون من شاهد داشتم و شاهدش هم هنوز زنده است. آن افراد نزدیک به باشگاه هم هنوز هستند و در فوتبال فعالیت دارند!

شاید ندیده باشید: ماجرای عصبانیت قلعه‌نویی از مدیرعامل استقلال/ چرا این‌همه آدم به حساب باشگاه شام و نهار می‌خورند؟ +ویدیو

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها