دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۰
۲ |
۲

پیشکسوت پرسپولیس را نشناختند و راه ندادند/ دیگر پایم را داخل باشگاهی که من را نشناسند، نمی‌گذارم

عباس کارگر
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

یکی از پیشکسوتان دهه ۶۰ پرسپولیس که برای پیگیری کاری اداری به این باشگاه رفته بود، بعد از برخورد سردی که دید، با ناراحتی آنجا را ترک کرد.

برای فوتبالی‌هایی که دهه ۶۰ را به خاطر می‌آورند، عباس کارگر نامی کاملاً آشناست. بازیکن دونده پرسپولیس که تا سال ۶۸ پیراهن قرمز را بر تن کرد.

کارگر چندی قبل به ساختمان باشگاه پرسپولیس مراجعه می‌کند تا یک کار اداری انجام بدهد اما و را نمی‌شناسند و برای ورودش مشکلاتی ایجاد می‌شود به همین خاطر با آزردگی برمی‌گردد.

البته یکی از کارمندان با سابقه باشگاه که به صورت اتفاقی کارگر را از پنجره می‌بیند، بلافاصله بیرون می‌آید و در خیابان به سمتش می‌رود تا ضمن دلجویی، این پیشکسوت را بازگرداند اما عباس آقا برنمی‌گردد با ناراحتی می‌گوید دیگر حاضر نیست داخل ساختمان باشگاهی شود که سال‌ها برای تیمش بازی کرد اما حالا او را نمی‌شناسند!

بیشتر بخوانید: ما ۲۰-۳۰ بار زنگ زدیم تا بالاخره در را باز کردند/ معاون باشگاه اصلا پرسپولیسی نیست!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها