چهارشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۲
۴ |
۵

واکنش تند استقلال به پیشنهاد تراکتور و سپاهان: کجای دنیا چنین قانونی وجود دارد؟!

سعید فتاحی
منبع: ایسنا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

واکنش استقلال به پیشنهاد برگزاری تورنمنت سه‌جانبه برای تعیین قهرمان لیگ بیست‌وپنجم، بار دیگر بحث اهدای جام به صدرنشین جدول را داغ کرد؛ سعید فتاحی تأکید کرد جام قهرمانی حق استقلال است و برگزاری مسابقات جدید میان تیم‌های فصل گذشته منطقی نیست.

پس از صحبت‌های مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال، که اعلام کرده بود احتمال دارد جام قهرمانی لیگ را در مراسم برترین‌های لیگ به این تیم اهدا کنند، دو باشگاه سپاهان و تراکتور اعلام کردند که باید تورنمنت سه جانبه را برای قهرمانی لیگ برگزار کنند.

سعید فتاحی رییس سازمان فوتبال استقلال در واکنش به این موضوع اظهار کرد: این‌هایی که پیشنهاد برگزاری سه جانبه را می‌دهند در زمان اعتراض استقلال جهت برگزاری لیگ و جام حذفی کجا بودند؟

وی با تاکید بر این که جام قهرمانی لیگ برتر حق تیم صدرنشین رقابت‌هاست، افزود: استقلال در بازی‌های رو در روی فصل گذشته مقابل تراکتور و سپاهان دست بالا را داشت. حالا فصل قبل تمام شده است و پنجره نقل و انتقالات برای این فصل باز شده است‌. باتوجه به خرید بازیکنان جدید توسط این تیم‌ها، نمی‌شود با این این روند بازی‌های فصل گذشته را برگزار کرد. کجای دنیا همچین قانونی وجود دارد؟

بیشتر بخوانید: اهدای جام به استقلال ممنوع!/ قهرمان لیگ برتر عوض شد؟

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها