سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۰
۰ |
۰

حالا زمان مذاکره است؛ توپ طلا؟ هر کاری از دستم برمی‌آمد کردم

هری کین
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

هری کین پس از بازگشت به تمرینات بایرن مونیخ از آغاز مذاکرات برای تمدید قراردادش خبر داد و درباره شانس کسب توپ طلای ۲۰۲۶ نیز صحبت کرد.

برای هری کین، آقای گل بوندس‌لیگا، به‌زودی مذاکرات برای تمدید قرارداد با بایرن مونیخ آغاز خواهد شد. مهاجم انگلیسی در بازگشت به تمرینات قهرمان آلمان گفت: «ما به‌وضوح گفته بودیم که می‌خواهیم بعد از جام جهانی و تعطیلات من درباره این موضوع صحبت کنیم.»

کین ادامه داد: «مذاکرات احتمالاً همین هفته یا هفته آینده آغاز می‌شود. اکنون زمان مناسبی برای شروع گفت‌وگوهاست؛ فقط یک سال دیگر از قراردادم باقی مانده است.»

قرارداد کین که در تابستان ۲۰۲۳ با انتقالی به ارزش ۹۵ میلیون یورو از تاتنهام به بایرن پیوست، در پایان فصل آینده به پایان می‌رسد. او درباره شرایط دو طرف برای تمدید قرارداد گفت: «هر دو طرف آرام هستند.»

کاپیتان تیم ملی انگلیس، همراه با مایکل اولیسه و دایو اوپامکانو، برای نخستین بار پس از تعطیلات در تمرینات بایرن حاضر شد. او گفت: «حالا فقط باید دوباره به ریتم مسابقات برگردم.» کین همچنین انتظار دارد شنبه در دیدار سوپرجام مقابل بوروسیا دورتموند به میدان برود.

هری کین

کین ۳۳ ساله درباره شانس خود برای کسب توپ طلای ۲۰۲۶ محتاطانه صحبت کرد و گفت: «از فصلی که سال گذشته داشتم بسیار خوشحالم. توپ طلا از نظر فردی بزرگ‌ترین افتخاری است که می‌توان به آن دست یافت. توپ طلا در اختیار من نیست. از نظر عملکرد، هر کاری که از دستم برمی‌آمد انجام دادم.» کین تأکید کرد که از این مرحله به بعد، نتیجه به رأی سایرین بستگی دارد.

مهاجم بایرن گفت: «طبیعتاً اگر برنده شوم، فوق‌العاده خواهد بود. اما در نهایت هنوز دو یا سه ماه تا مشخص شدن نتیجه باقی مانده است.»

کین که تاکنون سه بار آقای گل بوندس‌لیگا شده، درباره فصل گذشته‌اش گفت: «به چیزی که با این تیم و همچنین تیم ملی به دست آورده‌ام، فوق‌العاده افتخار می‌کنم. اکنون تمرکزم روی این فصل است. ما جاه‌طلبی‌های بزرگی داریم و اهداف بزرگی را دنبال می‌کنیم.»

کین فصل گذشته در مجموع رقابت‌ها ۵۱ بازی انجام داد و روی ۶۸ گل تأثیر مستقیم داشت؛ آماری که هیچ بازیکنی در پنج لیگ برتر اروپا حتی نزدیک آن هم نشد. او همچنین با بایرن دبل قهرمانی را به دست آورد و همراه با تیم ملی انگلیس در جام جهانی به مقام سوم رسید.

همچنین بخوانید: جانشین احتمالی هری کین مشخص شد؛ هالند هدف بزرگ باواریایی‌ها

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها