چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۷
۱۳ |
۳

سناریوی عجیبی که فقط در فوتبال ایران رخ می‌دهد؛ حضور دو بازیکن غیرمجاز در بازی بزرگ هفته سوم!

سناریوی عجیبی که فقط در فوتبال ایران رخ می‌دهد؛ حضور دو بازیکن غیرمجاز در بازی بزرگ هفته سوم!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

دیدار حساس استقلال و سپاهان دو پرونده جنجالی در دل خود دارد.

وضعیت بازی کردن یاسر آسانی در استقلال و کسری طاهری در سپاهان همچنان پیچیده است و حالا اتفاقی عجیب می‌تواند در هفته سوم رقم بخورد؛ جایی که استقلال و سپاهان باید مقابل یکدیگر قرار بگیرند.

حضور آسانی به دلیل ابهام در فسخ قراردادش و همچنین بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی استقلال محل بحث است و از طرف دیگر، درباره کسری طاهری هم به دلیل انتقال پل (Bridge Transfer) تردیدهایی درباره قانونی بودن ثبت و بازی کردنش وجود دارد.

حالا فرض کنید هر دو بازیکن در بازی بزرگ هفته سوم به میدان بروند؛ آسانی برای استقلال و طاهری برای سپاهان. بازی هم با حضور آنها برگزار شود و در نهایت، بعداً مشخص شود که هر دو بازیکن غیرمجاز بوده‌اند!

آن وقت تکلیف نتیجه چه می‌شود؟ نتیجه بازی چند چند ثبت خواهد شد؟ این دقیقاً همان سناریوی عجیب و کم‌سابقه‌ای است که می‌تواند فوتبال ایران را درگیر یک پرونده جنجالی دیگر کند؛ مسابقه‌ای که شاید نتیجه‌اش در زمین مشخص شود، اما سرنوشت نهایی‌اش را نه سوت داور، بلکه تصمیم نهادهای انضباطی تعیین کند.

البته همه اینها فعلاً یک فرض است و تا زمانی که غیرمجاز بودن این دو بازیکن به‌صورت رسمی تأیید نشود، نمی‌توان درباره نتیجه یا مجازات احتمالی آنها حکم قطعی داد.

اما اگر این فرض به واقعیت تبدیل شود، بازی استقلال و سپاهان می‌تواند یکی از عجیب‌ترین پرونده‌های فصل فوتبال ایران را رقم بزند.

بیشتر بخوانید: حمایت تکراری آسانی از سهراب؛ مأموریت ما... +عکس

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱۰
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۳
  • اشکان IR ۱۳:۵۴ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۸
    ممنون از آقای حدادی گه ریسک نکرد و طاهری رو جذب نکرد، بازیکن خوبیه ولی شرایطش خطری بود در این زمان
  • اندیشه IR ۱۴:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۸
    چرا در مورد دانیال ایری مطلب نمی‌ذاری!؟ پرونده طارمی و رضاییان در ترکیه هنوز خاطرمون هست!!! الان به استقلال و سپاهان رسید، قانون‌مدار شدین!!!؟ پرونده بیرانوند چی؟ پرونده آلوز چی؟؟ میخواین باز مثال بزنیم؟
    • احد IR ۱۵:۵۸ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۸
      زمان خطیر استقلال در یک هفته ۵۰ تا فسخ سوری کرد چی شد...فوتبال ایران را استقلال نابود کرده.
    • دوچرخه سواران ابرقو IR ۱۸:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۸
      یوسنیایی ها رو که یادته نه؟؟؟
    • ایکس ری IR ۲۰:۵۴ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۸
      آره حتی روحانی با اردوغان در این مورد صحبت کرد تا ماجرا رو برای تیم حکومتی نه دولتی حل و فصل کنه حالا چه امتیازی به ترکیه دادن لا معلوم
  • مهدی NL ۱۵:۲۸ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۸
    با توجه به رویه حسن زاده(رئیس کمیته انظباطی)که از هیچ بهانه ای برای ضربه زدن به استقلال نمیگذرد!؟شکی در رای کمیته انظباطی بر علیه استقلال وجود ندارد(به رای های متنوع این فرد بر علیه استقلال در مدت چند ساله حضورش در کمیته انظباطی رجوع کنید!؟). اما ما هواداران از ذیحق بودن تیم مان شک نداریم و با رجوع به نهادهای بالادستی(فیفا و دادگاه کاس) حق مان را خواهیم گرفت.
  • م IR ۲۰:۱۹ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۸
    مطمئن باشید یاسر آسانی قانونی هست .. ولی کسری طاهری مشکوکه.. طنز ماجرا اینجاست که اگه مساوی بشه هر دو تیم از هم شکایت خواهند کرد ...
  • اعلا IR ۰۶:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۹
    نهایتش هر دو تیم رو برنده اعلام میکنن! حتی اگه بازی مساوی شده باشه. بالاخره هر دو تیم یجواریی تیم خود رئیس و نورچشمی و فرای قانون هستند .😂😂😂اینقدر بند و تبصره برای چنین مواقعی در جیب اقای رئیس هست که جای هیچ گونه نگرانی نیست .
  • مردم میفهمند IR ۰۸:۰۳ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۹
    البته همه اینها فعلاً یک فرض است اما رسانه برای حمایت از یک تیم و به حاشیه بردن تیمهای دیگه از فرض هم نمیگذره!!!
  • امیرعلی IR ۱۴:۰۶ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۹
    این چیز پیچیده ای نیست هر دو تیم از آن بازی صفر امتیاز خواهند داشت

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها