یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۶
۰ |
۰

واکنش متفاوت بختیاری‌زاده به پیشرفت چشمگیر عارف آقاسی

عارف آقاسی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

درخشش مدافع استقلال در دو دیدار ابتدایی این فصل توجه اکثر کارشناسان را به این بازیکن جلب کرده و به یکی از موضوعات مطرح شده در نشست خبری بازی سپاهان تبدیل شد.

در نشست خبری سهراب بختیاری‌زاده برای دیدار مقابل سپاهان از وی درباره پیشرفت عارف آقاسی در مدت زمان بازگشت او به راس کادر فنی این تیم سوال شد.

سهراب بختیاری زاده درباره رشد کردن عارف آقاسی طی این مدت گفت: « بازی به هر حال شرایط روحی و روانی بسیار تعیین‌کننده‌ای برای یک ورزشکار حرفه‌ای دارد. اگر عارف امروز در این دو بازی، به‌خصوص عملکرد فوق‌العاده‌ای داشته، این موفقیت به تنهایی به دست نیامده است».

وی ادامه داد: «در فوتبال، وقتی یک تیم ساختار دفاعی خوبی دارد، باید بدانیم که آن تیم در حمله هم با برنامه است. حمله خوب و برنامه‌ریزی‌شده، به ساختار دفاعی تیم هم کمک می‌کند. از طرف دیگر، وقتی یک تیم خوب حمله می‌کند، دروازه‌بان و مدافعان هم با بازی‌سازی مناسب و رعایت فاصله‌ها، در ساختار حمله به تیم کمک می‌کنند. همه این مسائل به یکدیگر گره خورده‌اند».

بختیاری زاده تصریح کرد: «اما چیزی که از روز اول برای من اهمیت داشت، این بود که بازیکنانی مثل عارف، سامان، رستم و سایر بچه‌ها را از لحاظ روحی و روانی در تمرینات شاداب، باانگیزه و آماده نگه دارم و با همین تفکر آنها را روانه مسابقه کنم. چون می‌دانستم که از لحاظ فنی مستعد هستند و قبلاً هم توانایی‌هایشان را نشان داده‌اند. عارف با تراکتورسازی تبریز نشان داده که چه مدافع خوبی است».

وی افزود: «برای من از روز اول یک جمله بسیار مهم بود "یک نفر برای همه و همه برای یک نفر" نه در حد شعار، بلکه در عمل. اینکه این موضوع را در بازی‌های ما ببینیم، برای من بسیار مهم است».

متن کامل صحبتهای بختیاری زاده را اینجا بخوانید

بیشتر بخوانید: زانوی مهره ثابت استقلال آسیب دید؟ +عکس

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها