استقلال با روش تهاجمی دو بازی قبل، تقابل با سپاهان را استارت زد. انگار برای آبیها هیچ تفاوتی بین مس شهر بابک تازه به لیگ برتر آمده با سپاهان مدعی وجود ندارد، آنها میخواهند ببرند.
استقلال خیلی زود و به سبک پرسپولیس این فصل به گل اول بازی رسید. رقابت جذاب دو بزرگ روز به روز دیدنیتر میشود، اما در فوتبال ما معمولاً خاطرات تلخی از گلهای زود هنگام داشتهایم!
زننده این گل یاسر آسانی ستاره آبیها بود، بهترین خرید خارجی فصل قبل، اولین گل این فصل را زد. آن هم با پای چپ که کمتر از او دیده بودیم. صد البته روی این گل عارف حاجی عیدی -هافبک دفاعی سپاهان- با آن بیتفاوتی و پاس گل به حریف، نقش بیشتری داشت!
استقلال خیلی زود به گل برتری رسید تا هواداران در کنار خوشحالی زائد الوصف، ته دل نگران سرنوشت مسابقه هم باشند. تیمهایی که گل زود هنگام میزنند، اگر عقب رفته و در باد آن بخوابند، معمولاً کامبک خورده و بازی را از دست میدهند.
اما استقلال به فشار خود ادامه و گل دوم را هم زد تا کار برای سپاهان خیلی سختتر شود. عجیب آنکه در این گل هم مدافعان سپاهان مقصر و حسین حسینی هم مثل گل اول، ناکام بود!
