دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۰:۳۲
۳۳ |
۷

هفته سوم لیگ برتر ایران

تراکتور ۱ - پرسپولیس ۰/ نکونام با خودزنی تارتار و اشتباه مرگبار برنده بازی بزرگ شد

تراکتور ۱ - پرسپولیس ۰/ نکونام با خودزنی تارتار و اشتباه مرگبار برنده بازی بزرگ شد
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

تیم پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر مقابل تراکتور تن به شکست داد.

تیم فوتبال پرسپولیس امروز از هفته سوم لیگ برتر در ورزشگاه بدون تماشاگر یادگار امام تبریز مهمان تراکتور بود و در پایان با نتیجه ۰-۱ شکست خورد.

ترکیب تراکتور: علیرضا بیرانوند، شجاع خلیل‌زاده، محمد دانشگر، مهدی شیری (۸۶-حبیبی‌نژاد)، دانیال اسماعیلی‌فر، محمد نادری، سید مهدی حسینی، اودیل‌جان خامروبکوف، امیرحسین حسین‌زاده، مسعود زائر کاظمینی (۸۶- مهدی ترابی) و شهریار مغانلو (۸۶-اشترکالی).

عکس تیمی تراکتور مقابل پرسپولیس

ترکیب پرسپولیس: پیام نیازمند، محمدمهدی زارع، محمدحسین کنعانی‌زادگان، مهدی تیکدری، علی علیپور (۶۷-پوریا شهرآبادی)، محمدمهدی محبی (۶۷- دانیال ایری)، مجید عیدی، تیوی بیفوما (۵۷-محمد عمری)، پوریا پورعلی، محمد خدابنده‌لو (۸۴-امیرحسین محمودی)، پوریا لطیفی‌فر (۸۴- مارکو باکیچ).

عکس تیمی پرسپولیس مقابل تراکتور

امیر عرب براقی قضاوت این بازی را برعهده داشت.

پرسپولیس در نیمه نخست نمایش بهتری داشت و در دقیقه یک پرسپولیس با حرکت تیوی بیفوما به داخل محوطه جریمه تراکتور صاحب اولین موقعیت شد اما ضربه بیفوما شدت لازم را نداشت و در اختیار بیرانوند قرار گرفت. در دقیقه ۱۴ پرسپولیس روی فرار و ارسال تیکدری در محوطه جریمه تراکتور صاحب موقعیت شد ‌اما با ضربه بی‌دقت محبی موقعیت از دست رفت. در دقیقه ۲۹ همکاری فوق‌العاده بازیکنان پرسپولیس نزدیک بود با پاس در عمق از بین مدافعان تراکتور توسط علی علیپور منجر به گل شود، اما دانیال اسماعیلی‌فر با نوک پا، توپ را از مقابل پای بیفوما زد تا ضربه نهایی توسط این بازیکن به سمت دروازه نرود. در دقیقه ۳۳ پاس بلند بیرانوند را مغانلو بالاتر از همه با ضربه سر زد و تبدیل به موقعیت جدی کرد که زائرکاظمین نزدیک بود پشت زارع توپ بگیرد و گلزنی کند، اما تیکدری از راه رسید و با دفع عالی، توپ را به کرنر زد. در دقیقه ۳۴ کرنر خطرناک بازیکنان تراکتور از سمت چپ زمین به بعد از تیرک دوم را مغانلو با ضربه سر زد، اما بلافاصله لطیفی‌فر دوباره توپ را به کرنر فرستاد. در دقیقه ۴۵ پاس در عمق علی علیپور را بیفوما با پشت پای چشم‌نواز برای محمدمهدی محبی کاشت، اما دو مدافع تراکتور همزمان از راه رسیدند و توپ را دفع کردند و اجازه ندادند وینگر خارجی پرسپولیس گل‌سازی مشابه با بازی قبل را داشته باشد تا درنهایت بازی در این نیمه با تساوی بدون گل به پایان برسد.

در نیمه دوم بازی هم پرسپولیش شروع خوبی داشت و در دقیقه ۵۰ علیپور روی ضربه سر محبی در محوطه جریمه صاحب موقعیت شد که با حضور به موقع دانشگر مهاجم پرسپولیس موقعیت را از دست داد. در دقیقه ۵۳ تراکتور روی ارسال دانیال اسماعیلی‌فر صاحب فرصت شد که ضربه حسین‌زاده از بالای دروازه به بیرون رفت. در دقیقه ۸۳ شوت شهریار مغانلو از پشت محوطه جریمه از کنار دروازه پرسپولیس به بیرون رفت. در دقیقه ۹۰ توماس اشتراکالی روی اشتباه مرگبار دانیال ایری با یک شوت دقیق دروازه پرسپولیس را باز کرد. در دقیقه ۹۵ ضربه پوریا شهرآبادی می‌توانست پرسپولیس را به گل تساوی برساند اما مهاجم پرسپولیس با بی دقتی بهترین فرصت را از دست داد تا تراکتور برنده این بازی شود.

پرسپولیس با این تساوی ۶ امتیازی ماند و به رتبه چهارم سقوط کرد. تراکتور با این پیروزی ۹ امتیازی شد و در رده دوم ایستاد.

بیشتر بخوانید: تماشاگران ویژه بازی تراکتور - پرسپولیس اشک همه را درآوردند +عکس

شادی گل تومیسلاو اشترکالی در دیدار تراکتور - پرسپولیس

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱۸
  • در صف بررسی: ۳
  • غیرقابل‌انتشار: ۱۲
  • ارسلان IR ۲۰:۳۹ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۲
    فوتبالو بیخیال امروز دلار از مرز 200 هزار تومن گذشت
  • امیر IR ۲۰:۴۰ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۲
    باخت زود هنگامی برای پرسپولیس بود. هنوز هم اعتقاد دارم پرسپولیس با تارتار به جایی نمی رسه.
  • آرمین IR ۲۰:۴۰ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۲
    خودزنی تارتار منظورتون چیه مگه تارتار مقصره انصاف داشته باشید به چیزی که می‌نویسید..خود ایری اشتباه کرد که از شانسش توپ اومد روی پای اشترکال شما ها درحدی نیستید واسه باشگاه به این بزرگی حاشیه درست کنید..
  • امیر IR ۲۰:۴۱ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۲
    باخت زود هنگامی برای پرسپولیس بود. هنوز هم اعتقاد دارم پرسپولیس با تارتار به جایی نمی رسه.
  • علیرضا IR ۲۰:۴۱ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۲
    تارتار ترسو بازی کرد و نتیجه ش رو هم دید .البته از تیمی که کاپیتانش ترسو باشه بیش از این انتظاری نیست .بعضیها هنوز نمیدونن در چه تیمی دارن بازی میکنن !
  • مانی IR ۲۰:۴۴ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۲
    زنده باد ایران
  • امیر IR ۲۰:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۲
    بازی ندادن ارونوف و سرگیف اشتباه محض بود... ایگور اگه بود گل میزد، شهرآبادی هنوز جوونه و تجربه نداره... (عاقبت عدم شهامت همین میشه) وقتی تو فاز هجومی این‌همه مهره داری، چرا باید دفاع بیاری تو؟ تعویض ایری چی بود دیگه... چرا بجای بیفوما، محمودی رو از اول نذاشت!!! چرا دفاع آوردی آخه جناب تارتار!؟؟؟ هرچه زودتر ممد قربانی و یه دفاع چپ بخرید که واجبه.
  • رضا IR ۲۰:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۲
    آقای تارتار به ترکیب برنده ات دربازی قبل چرا دست زدی؟ ، مهدی تیکدری را چرا چپ بازی دادی جاش اونجا نبود، دانیال ایری خرید گران پرسپولیس در بازی جاش اونجا بود !!! تعویض عمری چه گره ای از پرسپولیس باز کرد! از دقیقه 60 دنبال بازی دفاعی بودی تا مساوی بگیری و نکونام از اشتباه تو نهایت استفاده را برد
  • رضا IR ۲۰:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۲
    آقای تارتار به ترکیب برنده ات دربازی قبل چرا دست زدی؟ ، مهدی تیکدری را چرا چپ بازی دادی جاش اونجا نبود، دانیال ایری خرید گران پرسپولیس در بازی جاش اونجا بود !!! تعویض عمری چه گره ای از پرسپولیس باز کرد! از دقیقه 60 دنبال بازی دفاعی بودی تا مساوی بگیری و نکونام از اشتباه تو نهایت استفاده را برد
  • نیلوفرآبی💙 IR ۲۰:۴۹ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۲
    تورتور میخواست بدون باخت قهرمان بشه 😂🤣😂🤣💙💙💙💙
  • صمد IR ۲۰:۵۳ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۲
    پرسپولیس ۴تاموقعیت توبازی داشت ۲تا ازاین موقعیت ها گل میشد بازی رامیبرد نیمه اول سوراختور حرفی برای گفتن نداشت بیفوما تک به تک راگل نکر محبی دروازه خالی رانزد نیمه دوم علیپور تک به تک رانزد شهرآبادی دوتا فرصت رانزد نیمه اول پرسپولیس ازتراکتور بهتربود تیم نکونام ضدفوتبال بازی کرد پرسپولیس باید تودوتاپست تقویت بشه دفاع چپ وهافبک بازیساز بشاررسن
  • تراکتور IR ۲۰:۵۴ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۲
    عا بریم واس برد بعدی
  • صمد IR ۲۰:۵۸ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۲
    به آقای حدادی پیشنهاد میکنم هرطور شده رزاق پور وحسین نژاد یاقربانی یا بشاررسن یکیشوجذب کنه تیم یک دفاع چپ ویک هافبک خلاق نیازداره باکیچ رارد کنید بره
  • کمک قرمز ویدئویی CH ۲۰:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۲
    لنگ امسال هم هیچی نمیشه.
  • محمد IR ۲۱:۰۶ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۲
    تراکتور امسال خیلی قویه همه رو درو میکنه
  • بابک IR ۲۱:۱۱ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۲
    تراکتور پرسپولیس را زیرگرفت!
  • م.س IN ۲۱:۱۲ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۲
    پرسپولیس بد بازی نکرد.تعویض ها اشتباه بود،تعویض ها برعکس انجام شد.ایری اندازه شلوغ بازی های اطرافش نیست
  • ساوالان IR ۲۱:۲۹ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۲
    تیمی که ۵ سال کرنر را از یاد برده تیمی بک بازیکن ندارد ۱۰ متر توپ را حمل کند تیمی بازیکنانش قبل بازی از ارایشگاه بیرون می ایند تیمی کمک مربی اش ۵ سال قبول نمی کند یک بازی مربی تیم باشد. تیمی که هر سال اول فصل ترکیه ماه عسل می رود در حد لیگ نیست. ماشا تارتار با این بازیکنان و این مدل بازی اخر فصل هشتم نمی شود..

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها