چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۲
۱ |
۱

در پرسپولیس گل بزنید نیمکت‌نشین می‌شوید/ پاسخ محکم سرگیف و شهرآبادی به تارتار

پرسپولیس
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

اتفاقی که برای بازیکن گلزن ازبکستانی پرسپولیس رخ داد دست کمی از ماجراهای مهدی تارتار و استون اورونوف نداشت.

به محض شروع لیگ برتر بیست و ششم همه پرسپولیسی‌ها منتظر بودند تا تیم تهاجمی مهدی تارتار با بهترین و ارزنده‌ترین عناصرش از جمله اوستون اورونوف ملی‌پوش ازبکستانی که گفته می‌شود مشتری‌های زیادی در بازار ترانسفر مارکت داشته را به میدان بفرستد اما این بازیکن در نخستین دیدار پرسپولیس حتی یک دقیقه هم به میدان نرفت.

ماجراهای پرسپولیس و اورونوف در شامگاه روز سه‌شنبه سوم شهریور ماه به آنجا ختم شد که پس از انتشار خبر مصدومیت محدود اورونوف این بازیکن با انتشار تصویری از خودش در صفحه اینستاگرام اعلام کرد هیچ مشکلی برای مصدومیت ندارد تا به نوعی جواب مهدی تارتار و باشگاه پرسپولیس را داده باشد.

اما نکته جالب و عجیب‌تر این بود که ایگور سرگیف مهاجم کارکشته و کاربلد پرسپولیس که در دیدار مقابل استقلال خوزستان زننده گل سوم پرسپولیس در دقیقه ۴۸ بود ۱۵ دقیقه بعد از گل زنی(دقیقه 63) از زمین بازی بیرون آمد و در دیدار حساس و سنگین مقابل تراکتور حتی یک دقیقه هم برای تیمش به میدان نرفت.

نیمکت نشینی گلزن بازی پرسپولیس در دیدار استقلال خوزستان مقابل تراکتور در حالی اتفاق می‌افتاد که این تیم از هر چیزی بیشتر در تبریز به گلزنی نیاز داشت.

اما نکته عجیب‌تر این بود که پوریا شهرآبادی که در همان مسابقه مقابل استقلال خوزستان زننده گل چهارم پرسپولیس در سومین دقیقه وقت‌های تلف شده بود نه تنها در ترکیب اصلی نبود بلکه در تبریز تنها ۲۰ دقیقه فرصت حضور در میدان مسابقه را پیدا کرد.

شهرآبادی که در دیدار مقابل استقلال خوزستان در شصت و سومین دقیقه به جای علی علیپور به میدان آمده بود روی پاس زیبای تیوی بیفوما زننده چهارمین گل پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان بود اما او هم در اوج آمادگی و با وجود انگیزه بالایی که داشت در دیدار مقابل تراکتور نیمکت نشین بود.

در همین راستا بخوانید: پرسپولیس به موقع باخت/ تغییرات بیش از حد کار دست تارتار داد

جالبتر از همه این اتفاقات فردای باخت پرسپولیس به تراکوتر بود که این تیم مقابل تیم امیدهایش به میدان رفت. این دیدار تدارکاتی در نهایت با برتری دو بر صفر شاگردان تارتار به پایان رسید اما اسم گلزنان بازی دوستانه در نوع خود جالب بود؛ گلزنان: سرگیف و شهرآبادی.

پرسپولیس

همان اندازه که پیشکسوتان و کارشناسان پرسپولیسی نسبت به تغییرات متعدد در ترکیب این تیم با هدایت مهدی تارتار متعجب شده و به آن انتقاد می‌کنند بیرون رفتن گلزنان پرسپولیس بعد از باز کردن دروازه رقبا اتفاقی بوده که در هفته‌های اخیر باعث تعجب بیشتر هواداران و پیشکسوتان پرسپولیس شده است.

به نظر می‌رسد در تیمی که مهدی تارتار سرمربی آن است در صورت گل زنی از ترکیب خارج می‌شوید و در بازی بعد جایی در ترکیب اصلی و حتی بازیکنان نیمکت نشینی که می‌توانند وارد زمین بشوند هم ندارید.

پرسپولیس در دیدار مقابل تراکتور ۵ تعویض کرد و در حالی که سرگیف از ابتدا در ترکیب این تیم حضور نداشت مهدی تارتار با به میدان فرستادن عمری، ایری، باکیچ، محمودی و شهرآبادی اصلا فرصتی به سرگیف نداد تا شاید در تبریز با دست پر و یا حداقل امتیاز به تهران برگردد.

بیشتر بخوانید: آقای مهاجم پرسپولیس! باید در بازی بزرگ گل بزنی/ شهرآبادی بهترین نفر تارتار بود

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها