چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۷:۳۰
۳۶ |
۴۹

حمله بازیگر سرشناس به پژمان جمشیدی: مافیا او را وارد سینما و تلویزیون کرد/ یک شب به مهمانی رفت و بازیگر شد!

جهانگیر الماسی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

جهانگیر الماسی، بازیگر قدیمی سینما و تلویزیون، پژمان جمشیدی را به باد انتقاد کرد.

پژمان جمشیدی یکی از پدیده‌های سینمای ایران طی دو دهه اخیر محسوب می‌شود. فوتبالیستی که اگرچه زمانی برای پرسپولیس و تیم ملی بازی می‌کرد اما حالا تمام وقت خود را در سینما و پلتفرم‌های نمایش خانگی سپری می‌کند.

جمشیدی جزو بازیگران پولساز سینما طی یک دهه اخیر بوده اما در خود آن مجموعه نیز منتقدان سفت و سختی دارد. یکی از آن ها جهانگیر الماسی، بازیگر قدیمی است که کارهایش در سریال‌ها و فیلم‌هایی چون هزاردستان، شبح کژدم، پس از باران، تنوره دیو و... دریاد مخاطبان باقی مانده است.

الماسی با انتقاد صریح از پژمان جمشیدی، شکل حضور او در عرصه سینما و تلویزیون را زیر سوال برده و می‌گوید: آقای پژمان جمشیدی یک شب در منزل خانم بهاره رهنما و همسر سابقش (پیمان قاسم‌خانی) مهمان بود و فردای همان شب قرار شد سریالی به نام پژمان بسازند و این آقا هم در آن بازی کند. این سریال ساخته شد چون مافیای سینما و تلویزیون دوست داشت ساخته شود و پژمان جمشیدی در آن بازی کند. ما این همه آموزشگاه و دانشکده سینمایی داریم اما حضور فارغ‌التحصیلان این مراکز در عرصه مذکور تقریبا صفر است و به جای آن، بازیگرانی مانند پژمان جمشیدی می‌آیند، کار می‌گیرند و مطرح می‌شوند.

بیشتر بخوانید: خواهر پژمان جمشیدی هم وارد معرکه شد؛ به روح مادرم دودمان‌تان را به باد می‌دهم! +عکس

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱۳
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۲۳
  • رضا IR ۱۸:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۴
    جهانگیر الماسی حرف از مافیا میزنه؟!! عجب!! پس این نقش های سفارشیو کی بازی کرده؟! ضمنا اعتیاد چیز بد و خانمان‌سوز است!
  • علی IR ۰۰:۵۶ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۵
    آقا پژمان واقعا یه نخبه هستش تو سینما خواهشا حسادت نکنید .
    • فاقد نام IR ۱۶:۳۹ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۵
      کدوم استعداد متأسفم تو این مملکت همه چی شده رابطه
  • علی IR ۰۸:۰۷ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۵
    حسادت بد دردی است....
  • . IR ۰۹:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۵
    اگر مافیا پژمان جمشیدی را وارد سینما کرد اشتباه نکرد چون واقعا هنرمند است
  • سیروس IR ۱۱:۱۸ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۵
    حتی اگه یک مهمانی باعث بازیگر شدن پژمان جمشیدی شد دم اون میزبان گرم. سریال پژمان رو مردم چندبار دیدند و سریال های دوستان رو چندبار
    • علی IR ۱۹:۱۷ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۵
      به والله تو اوصاف خرابم سریال پژمان اونقدر بهم حال می داد پاره می شدم از خنده دم خودش و اون کسی که آوردش گرم . بدرد نمی خورم ولی والله براش دعا می کنم . خودم رو می گم ای کاش برسه روزی که با آبروی هم دیگه بازی نکنیم .
  • علیرضا IR ۲۱:۰۸ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۵
    تنها بازیگر خوبی که مافیا وارد سینما و تلویزیون کرده همین پژمان جمشیدیه ، خدایی خیلی عالیه من هر فیلمی پژمان توش باشه حتما میبینمش👍
  • شهاب IR ۰۵:۵۶ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۶
    خوب بازیگران تحصیلکرده را هم دیدیم! اگه جمشیدی بازی بلد نبود که همون صداوسیمای محبوب الماسی بهترین سریال خودشو نمی داد اون بازی کنه.امان از حسادت
  • مرتضی IR ۱۱:۳۱ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۶
    پژمان جمشیدی بازیگر بدی نبود .. ولی بازیگر خوبی هم نبود .. دو سه تا فیلم و سریال خوب بیشتر بازی نکرد و مابقی همه فیلمهای زرد و تجاری و آبکی و اعصاب خردکن با بازیهای تکراری و یکنواخت .. در کل بیشتر از اون چیزی که لیاقتش رو داشت بهش پرداخته و بها داده شد
  • آرش IR ۰۱:۴۱ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۸
    شاید پژمان بهترین بازیگر نبوده باشه، اما از الماسی سطحش خیلی بالاتر بود!
  • فردین IR ۱۱:۱۷ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۱
    تعجب در برابر حرف حق همه موضع گرفتند ای همه آدم تا حالا کجا بودند
  • ماری IR ۰۹:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۷/۰۴
    تو بازی سینما همیشه حرف زیاد است اما آنچه مهمه هر کسی باید جایگاه خودش را بشناسه متاسفانه بعد از دوره آقای مشایخی و همکارانش خیلی نابلدها وارد سینما شدند و آسیب زیادی هم زدند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها