چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۱:۳۰
۰ |
۰

چوب حراج سیتی به خریدهای پپ؛ ستاره مصری هم جدا می‌شود

عمر مرموش
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تاتنهام برای جذب عمر مرموش از منچسترسیتی به توافق رسید؛ این مهاجم مصری به‌صورت قرضی راهی لندن می‌شود و خرید او در سال آینده ۶۰ میلیون پوند هزینه خواهد داشت.

تاتنهام با منچسترسیتی برای جذب عمر مرموش، مهاجم این تیم، به توافق رسیده است و این انتقال به‌صورت قرضی یک‌ساله انجام می‌شود که شامل بندی برای خرید اجباری به ارزش ۶۰ میلیون پوند (۸۲ میلیون دلار) در سال آینده خواهد بود.

ESPN خبر داد، این بازیکن ملی‌پوش مصری قرار است تست‌های پزشکی خود را در باشگاه لندنی انجام دهد و پس از آن مراحل نهایی انتقال را تکمیل کند.

این دومین خرید تاتنهام از منچسترسیتی در چند روز اخیر خواهد بود؛ چرا که پیش از این نیز این باشگاه وینگر برزیلی، ساویو، را با مبلغ اولیه ۷۵ میلیون پوند به خدمت گرفته بود.

با تعهد تاتنهام به پرداخت ۶۰ میلیون پوند برای مرموش، منچسترسیتی تقریباً مبلغی را که در ژانویه ۲۰۲۵ برای خرید این بازیکن از اینتراخت فرانکفورت پرداخت کرده بود، بازپس می‌گیرد. سیتی پیش از این تمام تعهدات مالی خود به فرانکفورت را انجام داده و در قرارداد خرید مرموش نیز بندی برای دریافت درصدی از فروش آینده وجود نداشت.

مرموش در ۶۲ بازی برای منچسترسیتی ۱۶ گل به ثمر رساند، اما بیشتر اوقات نقش ذخیره ارلینگ هالند را داشت و فرصت کمی برای حضور در ترکیب اصلی پیدا کرد.

او در دیدار اول لیگ برتر مقابل بورنموث، نیمکت‌نشین بود و آخرین حضورش برای سیتی به بازی کامیونیتی شیلد یک هفته قبل بازمی‌گردد.

تابستان برای منچسترسیتی نیز با تغییرات زیادی همراه بوده است؛ جدایی قریب‌الوقوع مرموش پس از خروج بازیکنانی مانند رودری، برناردو سیلوا، جان استونز، تیجانی ریندرز، ناتان آکه و جیمز ترافورد رقم می‌خورد. نیکو گونزالس نیز ممکن است پیش از بسته شدن پنجره نقل‌وانتقالات هفته آینده این تیم را ترک کند.

بیشتر بخوانید: مهم‌ترین شکار تابستانی سیتی؛ پدیده مراکشی شاگرد مارسکا شد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها