پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۰
۰ |
۰

اسطوره‌های آلمان در پرتغال تیم‌دار شدند؛ شراکت مولر و هوملس با ستاره‌های سوئیسی و فرانسوی

اسطوره‌های آلمان در پرتغال تیم‌دار شدند؛ شراکت مولر و هوملس با ستاره‌های سوئیسی و فرانسوی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

توماس مولر، متس هوملس، یان سومر و لوکاس هرناندس ۹۰ درصد سهام باشگاه پرتغالی استرلا دا آمادورا را خریدند و حالا به دنبال توسعه زیرساخت‌ها و پرورش استعدادهای جوان هستند.

در جام جهانی ۲۰۲۶، توماس مولر و متس هوملس که در جام جهانی ۲۰۲۶ به‌عنوان کارشناس برای شبکه مگنتا فعالیت می‌کردند، علاوه بر حضور در رسانه، وارد دنیای سرمایه‌گذاری هم شده‌اند.

باشگاه پرتغالی استرلا دا آمادورا روز سه‌شنبه با انتشار بیانیه‌ای رسمی، ورود گروه سرمایه‌گذاری آن‌ها به این باشگاه را تأیید کرد. مولر و هوملس به همراه یان زومر و لوکاس هرناندس، ۹۰ درصد از سهام باشگاه را خریداری کرده‌اند.

طبق گزارش رسانه‌های پرتغالی، مالک قبلی باشگاه در سال ۲۰۲۰ استرلا دا آمادورا را تنها با مبلغ ۷۲ هزار یورو خریداری کرده بود. گفته می‌شود او اکنون ۴۰ میلیون یورو از این گروه سرمایه‌گذاری دریافت کرده است؛ مبلغی که ظاهراً بزرگ‌ترین فروش یک باشگاه فوتبال در تاریخ پرتغال محسوب می‌شود.

علاوه بر این، یوهانس موسمانگ، که تا همین اواخر مدیر برنامه‌های بازیکنان در باشگاه بایرن مونیخ بود، به‌عنوان رئیس جدید استرلا دا آمادورا منصوب شده است.

متس هوملس، توماس مولر و یورگن کلوپ

موسمانگ در بیانیه باشگاه گفت: «استرلا آمادورا یک باشگاه قدیمی در فوتبال پرتغال است که ریشه‌های عمیقی در شهر آمادورا، هویتی منحصربه‌فرد و هوادارانی پرشور دارد. این باشگاه یک ویژگی بسیار خاص هم دارد؛ مالکیت ورزشگاه اختصاصی خودش. ما با انگیزه زیادی وارد این فصل جدید می‌شویم و می‌خواهیم پروژه‌ای منظم و پایدار بسازیم که هواداران، جامعه محلی و همه اعضای خانواده استرلا بتوانند به آن افتخار کنند.»

هدف گروه سرمایه‌گذاری متشکل از این دو قهرمان جام جهانی ۲۰۱۴ آلمان، تمرکز روی توسعه زیرساخت‌ها، پرورش استعدادهای جوان و افزایش توان رقابتی باشگاه است. آن‌ها همچنین تأکید کرده‌اند که قصد دارند تاریخ و هویت باشگاه را حفظ کنند.

اینکه ستاره‌های سابق فوتبال آلمان قصد دارند از ارتباطات خود در بوندسلیگا استفاده کنند، پیش از این هم مشخص شده بود. در اواسط ماه ژوئیه، استعداد خط میانی بایرن مونیخ، لورو زوونارک، به استرلا دا آمادورا پیوست. همچنین مدافع میانی این باشگاه، اوتاویو، به آینتراخت فرانکفورت فروخته شد. طبق گزارش روزنامه «بیلد»، باشگاه آلمانی حدود ۵ میلیون یورو برای این مدافع برزیلی پرداخت کرده است؛ بازیکنی که پیش از این تنها یک فصل حرفه‌ای را در بالاترین سطح فوتبال پرتغال تجربه کرده بود.

بیشتر بخوانید: از مسی و رونالدو تا راموس؛ ۱۰ ستاره‌ای که با شایعه لیگ برتر قرارداد نجومی گرفتند

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها