پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۲:۰۴
۰ |
۰

وزیر ورزش: به مجلس می‌روم ولی متهم‌کردن من به فساد به‌خاطر یک تیم فوتبال درست نیست/ این تیم ملی امید بهتر از همه دوره‌های قبلی است

احمد دنیامالی وزیر ورزش
منبع: مهر
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

احمد دنیامالی با اشاره به طرح سوال از وی در مجلس، حضور در مجلس و پاسخگویی به نمایندگان را وظیفه دولت دانست و در عین حال تاکید کرد اتهام فساد به وزیر ورزش به دلیل مسائل مربوط به یک تیم فوتبال درست نیست.

احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان درباره حذف برنامه نمایشی ورزش‌های سنتی ایران از مسابقات جهانی بازی‌های روستایی و عشایری که در خلال اجلاس رؤسای سازمان همکاری شانگهای، نهم شهریور سال جاری برگزار خواهد شد، گفت: براساس برنامه‌ریزی انجام‌شده قرار بود کشورهای شرکت‌کننده حدود ۱۰ دقیقه ورزش‌های بومی و سنتی خود را به نمایش بگذارند. ما نیز ورزش‌های پهلوانی و برنامه‌های مربوط به ورزشکارانی که با میل و چرخ فعالیت می‌کنند را معرفی کردیم و فیلم‌های مربوط به آن را ارسال کردیم، اما در آخرین لحظات به ما اعلام کردند که این برنامه‌ها حذف شده است.

وی ادامه داد: قطعا در اجلاس وزرا مراتب اعتراض خودمان را اعلام خواهیم کرد. به هر صورت این رفتار، حرفه‌ای نبود و ما به‌صورت رسمی اعتراض خود را اعلام کرده‌ایم و در نشست وزرای ورزش نیز این موضوع را به‌صورت حضوری پیگیری خواهیم کرد.

وزیر ورزش و جوانان درباره شرایط تیم ملی امید نیز گفت: تیم ملی امید شاید به جرأت نسبت به همه دوره‌های گذشته تیم بسیار آماده‌ای باشد. آقای عبدی و کادر فنی برنامه‌های بسیار خوبی را که توسط فدراسیون تدارک دیده شده بود، اجرا کردند و بچه‌های ما در اوج آمادگی عازم مسابقات می‌شوند. امیدواریم تیم ملی امید بتواند به سکوی قهرمانی برسد و سهمیه المپیک را کسب کند.

وزیر ورزش و جوانان درباره حواشی مربوط به برنامه مسابقات و تصمیمات کنفدراسیون فوتبال آسیا نیز گفت: اتفاقی که رخ داد، اتفاق قشنگی نبود. وقتی شرایطی را برگزار می‌کنیم و تعهدی ایجاد می‌شود، باید پای تعهد خودمان بایستیم. با توجه به شرایط جنگی که وجود داشت، تصمیم گرفته شد سه تیم با یکدیگر بازی کنند. براساس برنامه زمان‌بندی، سه تیم قبلا معرفی شده بودند و اگر قرار بود تیم دیگری جایگزین شود، باید این موضوع از ابتدا اعلام می‌شد. با وجود چندین مکاتبه، متأسفانه همکاری لازم از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا صورت نگرفت.

وی تصریح کرد: قرار شد در مجمعی که برگزار می‌شود، آقای تاج به‌عنوان رئیس فدراسیون، نه به‌عنوان نایب‌رئیس، مراتب اعتراض خود را در مجمع اعلام کند و همکاری لازم را در این زمینه داشته باشد. اعتراض باشگاه نیز اعتراض به‌حقی است و من از صبوری تماشاگران و هواداران این تیم تشکر می‌کنم.

دنیامالی درباره احتمال در نظر گرفتن فرصتی برای باشگاه در فصل آینده گفت: ما در حال بررسی این موضوع هستیم که اگر امکان داشته باشد، فرصتی را برای باشگاه در فصل آینده پیش‌بینی کنیم. البته هنوز به نتیجه نهایی نرسیده‌ایم و در حد یک پیشنهاد است و من در حال تلاش برای تحقق آن هستم.

وی درباره موضوعات مطرح‌شده در مجلس و طرح سوال از وزیر ورزش نیز اظهار کرد: سوال و پرسشگری حق مجلس است. همان‌طور که بنیانگذار جمهوری اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) فرمودند مجلس در رأس امور است. قطعا دولت و دولتمردان خودشان را موظف می‌دانند که در مجلس حضور پیدا کنند و پاسخگو باشند. ما حاضریم در مجلس حضور پیدا کنیم و به سوالات پاسخ دهیم اما این‌که به خاطر یک تیم فوتبال، وزیر ورزش ایران را به فساد و مسائل این‌چنینی متهم کنند درست نیست.

بیشتر بخوانید: استیضاح وزیر ورزش کلید خورد؛ ۲ طرح روی میز مجلس

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها