نظرسنجی

عملکرد کدام‌یک را در ۴ هفته ابتدایی لیگ مطلوب می‌دانید؟
۰
دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۲
۰ |
۳

لژیونر ایرانی به پرتغال نمی‌رود؟

محمدجواد حسین‌نژاد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محمدجواد حسین‌نژاد، هافبک ایرانی دینامو ماخاچ‌قلعه، فصل جدید را نیز در این تیم روسی سپری خواهد کرد و انتقال او به ریو آوه منتفی شده است.

شمیل گازی‌زوف، مدیرعامل باشگاه دینامو ماخاچ‌قلعه، در گفت‌وگو با شبکه «Match TV» روسیه درباره آخرین وضعیت حسین‌نژاد اعلام کرد که این بازیکن به احتمال بسیار زیاد در جمع داغستانی‌ها باقی خواهد ماند.

پیش از این، نشریه پرتغالی «رکورد» از توافق حسین‌نژاد برای انتقال به ریو آوه با مبلغ یک میلیون و ۴۰۰ هزار یورو خبر داده بود. با این حال، مذاکرات دو باشگاه بر سر نحوه پرداخت مبلغ انتقال و تضمین پرداخت اقساط با مشکلاتی مواجه شد.

گازی‌زوف در تازه‌ترین اظهارات خود درباره آینده هافبک ایرانی گفت: «فکر می‌کنم بعید است از جواد جدا شویم. با احتمال زیادی او در تیم ما خواهد ماند و ما به مسیرمان ادامه خواهیم داد.»

حسین‌نژاد از آگوست ۲۰۲۴ پیراهن دینامو ماخاچ‌قلعه را بر تن کرده و تا ژوئن ۲۰۲۷ با این باشگاه قرارداد دارد. او تاکنون در ۶۹ بازی برای این تیم به میدان رفته و ۷ گل و ۸ پاس گل به نام خود ثبت کرده است.

بیشتر بخوانید: انتقال حسین‌نژاد به پرتغال روی هوا؛ ستاره ایرانی در روسیه ماندنی شد؟

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

عملکرد کدام‌یک را در ۴ هفته ابتدایی لیگ مطلوب می‌دانید؟

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها