سه‌شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۳:۲۴
۳ |
۱

حمله شجاع خلیل‌زاده به عادل فردوسی‌پور: اشک ریختی بعد دست صد نفر را بوسیدی!/ همه فحش‌ها تقدیم به خانواده‌ات/ به امثال تو باج نمی‌دهم

حمله شجاع خلیل‌زاده به عادل فردوسی‌پور: اشک ریختی بعد دست صد نفر را بوسیدی!/ همه فحش‌ها تقدیم به خانواده‌ات/ به امثال تو باج نمی‌دهم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

شجاع خلیل‌زاده، کاپیتان تراکتور بابت فحاشی هواداران، عادل فردوسی‌پور را هدف گرفت.

شجاع خلیل‌زاده، کاپیتان تراکتور بعد از پایان بازی با شمس آذر در واکنش به مطرح شدن صحبت‌های جدید درباره‌اش در برنامه فوتبال 360 و اشاره به موضوع کشاله پس از فحش خوردن او در استادیوم شهید نصیری یزد در بازی مقابل چادرملو گفت: دارم راجع این شخص صحبت می‌کنم. دو سال است که من دارم فحش ناموس و زن و بچه می‌خورم. خودم را کنترل کردم و ریختم توی خودم. یک زمان آن‌قدر فشار زیاد بود که می‌خواستم از فوتبال خداحافظی کنم. از اینجا همه فحش‌هایی که به من داده شده را به عادل فردوسی‌پور و خانواده‌اش تقدیم می‌کنم؛ چون می‌خواهم ببینم که اگر این فحش‌ها سمت او بیاید، چه ری‌اکشنی نشان می‌دهد.

او در ادامه حرف‌هایش گفت: من این همه فحش خوردم، آن‌وقت درباره دو سال پیش من حرف می‌زنی؟ چرا درباره اتفاقات داخل استادیوم حرف نمی‌زنی؟ لامصب! تو اشک ریختی و برای برگشتن دست صد نفر را بوسیدی؛ بعد درباره من صحبت می‌کنی؟ ما که می‌دانیم با تراکتور و تبریزی‌ها مشکل داری. از آن برنامه ۹۰ تا امروز؛ ولی عزیزم این را بدان که من به امثال تو باج نمی‌دهم.

بیشتر بخوانید: ویدیو| حمله باورنکردنی شجاع به فردوسی‌پور: هرچی فحش می‌خورم نثار خانواده‌ات!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها