چهارشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۱:۵۷
۱۹ |
۱۲

کارشناس داوری استقلال - پرسپولیس/ ۳ پنالتی در دربی سوخت؟

کارشناس داوری استقلال - پرسپولیس/ ۳ پنالتی در دربی سوخت؟
منبع: تسنیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تساوی سرخابی‌های پایتخت در یکصدوهفتمین دربی با چند صحنه مشکوک داوری همراه شد.

حیدر سلیمانی در خصوص قضاوت موعود بنیادی‌فرد در دربی ۱۰۷ پایتخت اظهار داشت: بنیادی‌فرد در چهارمین تجربه خود در دربی پایتخت، سعی کرد وسط زمین و پشت محوطه‌های جریمه را برخلاف سوابق قبلی‌اش خیلی خوب کنترل کند. او به خوبی صحنه‌های خطا را تشخیص داد و مدیریت کرد. باید بگویم که این بهترین قضاوت بنیادی‌فرد در چهار دربی او بود.

وی ادامه داد: داور بازی ۵ اخطار داد و ۳ بازیکن استقلال و ۲ بازیکن پرسپولیس به درستی اخطار گرفتند. بازیکنان دو تیم در کل بازی روی ۳ صحنه اعتراض داشتند که در صحنه اول کنعانی‌زادگان در دقیقه ۲۴ اعتراض داشت و معتقد بود روی او خطای پنالتی رخ داده است که این صحنه داور را مجاب نکرد تا اعلام پنالتی کند. عامل سرنگونی کنعانی‌زادگان گرفتن مدافع استقلال نبود بلکه یک جدال فوتبالی بود.

کارشناس داوری کشورمان تصریح کرد: در دقیقه ۸۵ توپی که ارونوف شوت کرد ابتدا به پای مدافع استقلال خورد و بعد از آن به دست مدافع دیگر برخورد کرد که این برخورد خطای هند و پنالتی منظور نمی‌شود و ادامه بازی بهترین تصمیم بود. در دقیقه ۸۷ هم در محوطه جریمه پرسپولیس، استقلالی‌ها معتقد بودند که روی اسلامی خطای پنالتی شده اما قبل از اینکه اسلامی وارد محوطه جریمه شود مدافع پرسپولیس رویش خطا کرد که داور آوانتاژ به موقع داد. در ادامه درون محوطه جریمه خطایی رخ نداد و یک برخورد فوتبالی بود و ادامه بازی هم به درستی انجام شد.

سلیمانی گفت: بنیادی‌فرد آوانتاژهای خوبی هم داد، ۳ مورد آوانتاژ داور تبدیل به حمله شد. در کل او قضاوت خوب و مدیرانه‌ای داشت. تنها ایراد این داور در دربی روی اعلام وقت اضافه نیمه اول بود که فکر می‌کنم گرفتن ۲ دقیقه خیلی کم بود. داور در نیمه اول حداقل باید ۶ دقیقه وقت اضافه بگیرد. در ادامه هم مصدوم شدن دروازه‌بان استقلال و بازیکن پرسپولیس را داشتیم که به راحتی می‌توانست در نیمه اول ۶ دقیقه وقت بگیرد.

بیشتر بخوانید: استقلال ۱ - پرسپولیس ۱/ دربی ۱۰۷ گل داشت برنده نداشت

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۸
  • قرمزته IR ۲۲:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۱
    پنالتی پرسپولیس سوخت، موعود باز کارو براشون دراورد
  • Mehdi HK ۰۱:۵۱ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۲
    خدا بگم علیپور و تارتار چکار کنه فرض کنید اسکو سرمربی پرسپولیس بود راحت میبردیم
    • پرسپولیس ایران IR ۱۴:۱۳ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۲
      بس کنید فقط دنبال حاشیه ای... پرسپولیس واقعا خوب بود اونم با بازیکنانی که چن تاشون دربی اول بودن.. علیپور هم تلاش خودش کرد ولی متاسفانه توپ داخل چارچوب نبود
  • reza IR ۱۰:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۲
    کنعانی در دو موردباید اخراج میشد
  • کورش سواری IR ۱۱:۳۲ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۲
    چندین سال استقلال رنگ بردندیده طوری ک بخاطرتساوی جشن وشادی میکنندبرعکس پرسپولیس بخاطرمساوی ناراحت میشوند
    • عادل IR ۱۴:۴۳ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۲
      مگه تو این ده سال چند بار پیروزی،استقلال را برده؟ اکثرا مساوی شدند....ضمنا برو داوری ها را دقیق مرور کن ۹۹ درصد بردهای پیروزی مقابل استقلال،با کمک داوران بوده...
  • قدرت اله رشیدی IR ۱۲:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۲
    درود بازی کنان پیروزی برید خداراشکرکنید که توپهایی که حردانی سانت کردوبازیکنان استقلال درچندموردمیبایست دوقدم اگه جلوتر بودند واگرهوشیاربودند استقلال می بایست ۳ برصفر تیم پیروزی را شکست میدادکه اینهمه پروگری نکنند مثل تیمهای سمنانی واصفهانی وچندتیم دیگر فدراسیون فوتبال ایران جواب تیمهای مدعی دادند شماهم بهتراست به همان نا نامه فدراسیون اکتفا کنید .
  • داود IR ۱۳:۱۲ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۲
    پرسپولیس با کمک داور از شکست گریخت. بازم مثل همیشه داوری به نفع پرسپولیس بود.
  • امین یونس زاده فشالمی IR ۱۵:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۲
    استقلال عالی بود بازی جسورانه استقلال باعث شد که پرسپولیس هم بازی کند. در کل عالی بود.دفاع پرسولیس ضعیف بود.
  • گچساران، بام نفت ایران IN ۱۷:۱۷ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۲
    آقا از این به بعد دیگه ۶ تایی و ۷ تایی کهنه و تکراری شده،به نظرم بگیم ۱۰ تایی بهتره،خخخخخخخخخ،یعنی تمام اعداد شرمنده این تیم شده اند.
  • کوروش IR ۲۲:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۲
    پرسپولیس ۱۲نفره بازی میکرد داور که پرسپولیسی باشه ازین بهتر نمیشه محرض داوره گفته ما خانوادگی پرسپولیسی هستیم فدراسیون باز هم گند زد با انتخاب داوری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها