پنجشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۵:۴۹
۳ |
۱

شاهین بیانی: حالا همه فهمیده‌اند ساپینتو چطور در استقلال دلالی می‌کرد

رمز موفقیت استقلال، ناله نکردن سهراب است/ داور دربی با پرسپولیس مهربان بود

شاهین بیانی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

کاپیتان اسب استقلال می‌گوید یکی از رموز موفقیت این تیم، ناله نکردن و غر نزدن سهراب بختیاری زاده است

استقلال و پرسپولیس پس از سال‌ها، نمایشی مطلوب ارائه کردند و هواداران هر دو تیم از فوتبالی که چهارشنبه در ورزشگاه نقش جهان دیدند، رضایت داشتند. پیرامون دربی پایتخت با شاهین بیانی کاپیتان اسبق استقلال گپ کوتاهی زدیم و حاصل حرف‌های او را برای شما عزیزان به رشته تحریر در آورده ایم:

  • خوشحالم که نمایش مطلوبی از هر دو تیم دیدیم و خوشحالی من مضاعف شد وقتی دیدم استقلال چقدر خوب بازی کرد. در برخی دقایق ما کاملاً مالک توپ و میدان بودیم.
  • یکی از دلایل موفقیت استقلال این است که سهراب بختیاری زاده به جای غر زدن و ناله کردن، دل به کار داده و مشکلات را یکی پس از دیگری حل می‌کند.
  • بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی استقلال، پنجره امید را به سمت بازیکنان جوان این تیم باز کرد تا با انگیزه بیشتری کار را دنبال کرده و امیدوارانه‌تر جلو بروند.
  • به تیم داوری دربی خسته نباشید می‌گویم اما معتقدم آقای بنیادی فرد در مجموع با پرسپولیس مهربان بود.
  • هواداران استقلال خیلی خوب فوتبال را می‌فهمند و حالا همه آنها متوجه دلالی ریکاردو ساپینتو در فصل قبل شده‌اند چون پارسال بازیکنان خارجی فوق العاده بی‌کیفیتی داشتیم که معلوم بود چگونه آمده‌اند اما امسال خبری از دلالی نیست و رستم آشورماتوف و یاسر آسانی هم فوق العاده کارآمد هستند.

بیشتر بخوانید: هیچکس در استقلال از عابدزاده نمی‌ترسید/ هاشمی نسب و فکری می‌توانستند دروازه‌بانان خوبی شوند

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها