محمد خلیفه، دروازهبان تیم آلومینیوم که در ابتدای فصل با استقلال قرارداد بست اما به علت بسته بودن پنجره این تیم به آلومینیوم بازگشت، پس از پایان دیدار دو تیم گفت: تفاهم نامه مشخص نیست و ممکن است هر اتفاقی رخ بدهد.
خلیفه گفت: روز سختی برایم بود اما سعی کردم با تمام توانم برای تیم فعلیام بازی کنم.
وی درمورد نمایش درخشان برابر استقلال تصریح کرد: در حال حاضر بازیکن آلومینیوم هستم و صدِ خودم را برای تیم خواهم گذاشت. یک مقدار از حواشی ترس داشتم و به خاطر همان پس از مهار توپ خوشحالی کردم. پرس خوبی که تیم استقلال گذاشت من را وادار کرد که در دقایق اول پاس اشتباه بدهم.
خلیفه درباره شرایط قرارداد با استقلال توضیح داد: آن تفاهمنامهای که بین آلومینیوم و استقلال بود صد درصد نیست و ممکن است اتفاقات دیگری رخ دهد.
وی در مورد احتمال حضور بیرانوند در استقلال پاسخ داد: اگر بیرانوند بخواهد به استقلال بیاید با او رقابت خواهم کرد.
خلیفه درخصوص کار با پیروز قربانی گفت: از کار با پیروز قربانی لذت میبرم.
وی همچنین درباره حقوق خود بیان کرد: امسال اصلا پولی دریافت نکردم و نمیدانم از چه کسی باید حقوق بگیرم.
بیشتر بخوانید: شوک بزرگ پیروز قربانی به استقلال: کاملا مخالفم/ باید زیپ دهانمان را بکشیم!
