دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۰:۵۷
۱۹ |
۳

هفته ششم لیگ برتر ایران

پرسپولیس ۲ - ذوب آهن ۰/ طلسم علی پروین شکست و سایه سرخ‌ها روی صدرنشین افتاد

پرسپولیس ۲ - ذوب آهن ۰/ طلسم علی پروین شکست و سایه سرخ‌ها روی صدرنشین افتاد
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

تیم پرسپولیس در هفته ششم لیگ برتر درحالی مقابل ذوب آهن به یک پیروزی شیرین رسید که یک رکورد ویژه در تاریخ سرخ‌پوشان شکسته شد.

تیم فوتبال پرسپولیس تهران امشب از هفته ششم لیگ برتر در ورزشگاه شهر قدس میزبان ذوب آهن اصفهان بود و در پایان با نتیجه ۲-۰ به پیروزی رسید.

ترکیب پرسپولیس: پیام نیازمند، مهدی زارع، حسین کنعانی، مهدی تیکدری، مجید عیدی (۸۶- ابوالفضل جلالی)، پویا پورعلی، محمد خدابنده‌لو (۸۶- مارکو باکیچ)، محمدمهدی محبی (۷۴- امیرحسین محمودی)، اوستون اورونوف (۵۴- تیوی بیفوما)، ایگور سرگیف (۵۴- پوریا شهرآبادی) و علی علیپور.

عکس تیمی پرسپولیس مقابل ذوب آهن

ترکیب ذوب آهن: داودنوشی صوفیانی، آرش قادری، محمدحسینی، علی شجاعی، ابوالفضل حسینی فر، جلال علی محمدی، محمود قائد رحمتی (۵۹- محمد مرتضوی)،پویا مختاری (۸۴- نیما انتظاری)، فرشید اسماعیلی (۸۴- علی اسلامی)، رحمان جعفری (۵۹- محمدعلی خالدی) و امید لطیفی (۵۹- محمدجواد محمدی).

عکس تیمی ذوب آهن مقابل پرسپولیس

میثم حیدری قضاوت این بازی را برعهده داشت.

پرسپولیس نیمه نخست را هجومی آغاز کرد و در دقیقه یک روی حرکت مهدی تیکدری به کرنر رسید. در دقیقه ۱۱ اوستون اورونوف با یک پاس در عمق در محوطه جریمه ذوبی‌ها صاحب توپ شد و ضربه این بازیکن به شکل خطرناک از کنار دروازه ذوب آهن به بیرون رفت. در دقیقه ۲۷ ارسال تند و تیز علی شجاعی روی دروازه توسط مدافعان پرسپولیس از منطقه خطر خارج شد. در دقیقه ۴۲ روی ارسال بلند کنعانی‌زادگان مجید عیدی در محوطه جریمه ذوب آهن صاحب توپ شد و با یک دریبل دوطرفه ابتدا از مدافع مقابل رد شد و در ادامه با یک پاس پشت پا علیپور را در موقعیت گل قرار داد که شوت مهاجم پرسپولیس به گل اول سرخ‌ها تبدیل شد تا این بازی در نیمه اول با برتری پرسپولیس تمام شود.

در همین ارتباط: ویدیو| خلاصه بازی پرسپولیس ۲ - ذوب‌آهن ۰/ یک گل و یک پاس گل از علیپور

پرسپولیس ۲ - ذوب آهن ۰/ طلسم علی پروین شکست و تیم ویس ذوب شد؛ سایه سرخ‌ها روی صدرنشین

در نیمه دوم هم پرسپولیس نمایش هجومی داشت و در دقیقه ۵۵ ضربه پوریا شهرآبادی روی پاس در عرض تیوی بیفوما به شکل خطرناک از کنار دروازه ذوب آهن به بیرون رفت. در دقیقه ۶۳ روی حرکت دیدنی پوریا شهرآبادی، محمدمهدی محبی و علیپور در پشت محوطه جریمه با مدافع ذوب آهن در موقعیت دو به یک قرار گرفتند، محبی به علیپور پاس داد و این بازیکن نیز مجدد شهرآبادی را صاحب موقعیت کرد و درنهایت با ضربه فنی شهرآبادی پرسپولیس به گل دوم رسید. در دقیقه ۶۸ روی ارسال محبی، شهرآبادی در محوطه جریمه صاحب موقعیت شد و او هم با یک پاس بیفوما را در موقعیت گل قرار داد که ضربه این بازیکن به کنار دروازه ذوب آهن برخورد کرد. در دقیقه ۷۶ شوت از راه دور زارع به شکل خطرناک از بالای دروازه نوشی سوفیانی به بیرون رفت. در دقیقه ۸۲ امیرحسین محمودی در محوطه جریمه صاحب موقعیت گلزنی شد اما ضربه این بازیکن با واکنش نوشی صوفیانی به گل تبدیل نشد. در دقیقه ۸۵ روی کرنر پرسپولیس محمودی در پشت محوطه جریمه به توپ رسید و ضربه این بازیکن در آستانه ورود به دروازه به مدافع روی خط ذوب آهن برخورد کرد و برگشت و در ادامه بیفوما موقعیت گلزنی داشت اما تعلل این بازیکن باعث از دست رفتن موقعیت شد تا در پایان پرسپولیس با برتری ۲ بر صفر پیروز میدان شود.

پرسپولیس با این پیروزی ۱۳ امتیازی شد و در رتبه دوم قرار گرفت. ذوب آهن با این شکست ۶ امتیازی ماند و در رده سیزدهم ایستاد.

گفتنی است علی علیپور با گلی که در این بازی به ثمر رساند مجموع گل‌های خود را در تاریخ باشگاه پرسپولیس به ۹۶ گل رساند و از رکورد قدیمی علی پروین با ۹۵ گل گذشت. 

بیشتر بخوانید: فوری| خداداد نقره داغ شد/ محکومیت سنگین عزیزی و جریمه عالیشاه با اعلام کمیته انضباطی

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱۵
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۴
  • علی IR ۲۱:۱۴ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۶
    عجب تیمی شدیم به‌به، چقدر جذاب داریم فوتبال بازی میکنیم... دمت گرم مهدی تارتار👏
  • قرمزته IR ۲۱:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۶
    استقلال رفت زیرمون😁
    • امیر IR ۲۲:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۶
      جایی که همیشه بوده و بهش عادت داره😂
  • فرامرز IR ۲۱:۴۴ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۶
    پرسپولیس در میانه های زمین چه در خط دفاع چه در خط میانی و حمله عالی ست به ویژه زمان بازپس گیری توپ پس از لورفتن اولیه که تیمی در ایران چنین ویژگی ای را ندارد اما در کناره‌ها ایراد درفاز هجومی دارد پیشنهاد من تغییر پست محمودی به دفاع راست ست درست مانند تغییری که پروین در تغییر پست انصاری فرد و عباس کارگر از وینگر به دفاع کناری انجام داد
  • شاهین IR ۲۲:۰۱ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۶
    این کار زیاد دارد.. دویدن نیست. کرنر نیست.. سرعت نیست..ووو این تیم توان دویدن ندارد.. ضد حمله بلد نیست..
  • منصور IR ۲۲:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۶
    داور۲ ذوب اهن ۰
    • جعفر IR ۰۶:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۷
      داور فقط موعود. یار دوازدهم کیسه.
  • یک مهندس IR ۲۳:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۶
    با تمام احترام..نسبت ببازی های اول فصل خوب نبود پرسپولیس و فک کنم در مقابل سپاهان به مشکل خواهد خورد..اورنوف خیلی با گذشته اش فرق داره
  • Mhd IR ۲۳:۲۶ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۶
    نه بابا،پرسپولیس اگه چشم نخوره اخرش یک چیزی میشه.دست درد نکنه تارتار شادی رو آوردی روی لبه ها مون.دیگه داشتیم ناامید می‌شدیم.
  • Mhd IR ۲۳:۴۳ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۶
    تیمی که اصالت داشته باشه از اسب می‌افته نه از اصل.دوباره بلند میشه.
  • شصت سال حسرت IR ۰۵:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۷
    سر تیم‌های مردمی باید بریده می‌شود تا تیم ۱۰ همتی بالاخره دوم جدول شود مرسی بابا بیژن مرسی بابا موعود
    • حسرت استقلال IR ۱۴:۵۸ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۷
      ۷۵ سال حسرت
  • رضا ۰۹:۱۲ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۷
    سایه از بالا میفته نه از پایین مشدی
  • ممد پرسپولیسی IR ۱۸:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۷
    خداییش بازیکنانی که از گل‌گهر گرفتیم همگی باکیفیتن. اول فصل خیلیها مسخره میکردن ولی بهشون ثابت شد که اشتباه میکردن. عیدی و تیکدری و شهرآبادی و پورعلی عالی هستند. مخصوصا عیدی: بی‌حاشیه، سرعتی، سانتر، پاسور، جنگنده و در خدمت تیم، کیف کردم از سبک بازیش.
  • علی IR ۱۸:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۷
    گلهای پرسپولیس به گفته داور مشهور گوتنبورک افساید بود یعنی باز برد کثیف تیم حکومتی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها