جمعه ۲۰ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۱:۴۱
۰ |
۰

۱۲ سال قبل در چنین روزی (۲۰ شهریور ۱۳۹۳)

تونل زمان| علی دایی حاضر به ترک زمین نشد؛ پرسپولیس با دو سرمربی در زمین تمرین!

علی دایی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

یکی از عجیب‌ترین اتفاقات تاریخ پرسپولیس، ۲۰ شهریور ۱۳۹۳ رقم خورد و در آن واحد، دو سرمربی این تیم داخل زمین بودند!

پس از برکناری علی دایی توسط حمیدرضا سیاسی، رئیس وقت هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس که ۱۹ شهریور سال ۱۳۹۳ رقم خورد، شهریار فوتبال ایران با صراحت اعلام کرد چون به صورت مکتوب قضیه به او اعلام نشده در تمرین روز بیستم شهریور حاضر می‌شود!

خیلی‌ها فکر می‌کردند دایی از سر عصبانیت این حرف را زده اما در ۲۰ شهریور سال ۱۳۹۳ شهریار همراه با دستیارانش به محل تمرین پرسپولیس رفت و بازیکنان با تعجب او را نگاه می‌کردند. حیرت آن‌ها وقتی بیشتر شد که حمیدرضا سیاسی هم از بخش دیگر ورزشگاه همراه با حمید درخشان سرمربی تازه‌انتخاب‌شده این تیم وارد شد و عملا در محل تمرین سرخ‌پوشان ۲ سرمربی حضور داشتند!

فضا آن‌قدر ملتهب شده بود که اساسا فرصتی برای تمرین کردن وجود نداشت و بازیکنان تمرکز نداشتند چون نمی‌دانستند باید با کدام مربی کار کنند! در این میان برخی لیدرها و تماشاگران نیز به جان یکدیگر افتادند و کار به درگیری فیزیکی کشیده شد.

البته سرانجام علی دایی با همه شاگردانش خداحافظی کرد و از این تیم رفت تا چند دقیقه بعد، حمیدرضا سیاسی پرسپولیسی‌ها را داخل رختکن جمع کند و جلسه معارفه درخشان برگزار شود!

بیشتر بخوانید: مدیرعامل پرسپولیس: بازیکنان تعصب ندارند و برای یک ریال بیشتر به تیم‌های دیگر می‌روند!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها