یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۸:۴۳
۰ |
۰

چرا داور این فن «جودو» را پنالتی گرفت؟!

میکل آرتتا
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

میکل آرتتا پس از پیروزی ۲-۰ آرسنال مقابل ساندرلند، به‌شدت از تصمیم داور و دخالت VAR در اعلام پنالتی انتقاد کرد و آن را در این سطح از فوتبال «غیرقابل‌قبول» دانست.

میکل آرتتا، سرمربی آرسنال، پس از پیروزی ۲-۰ تیمش مقابل ساندرلند در ورزشگاه «استادیوم آو لایت»، با عصبانیت تصمیم داور برای اعلام پنالتی به سود تیم میزبان را «غیرقابل‌قبول» توصیف کرد.

در دقیقه ۵۴، داور مسابقه، جان بروکس، پس از اینکه تشخیص داد ازری کونسا، مدافع آرسنال، دان بالارد، بازیکن ساندرلند، را در محوطه جریمه گرفته است، برای میزبان پنالتی اعلام کرد.

سازمان مسابقات لیگ برتر در بیانیه‌ای اعلام کرد: «تصمیم داور برای اعلام پنالتی به سود ساندرلند به دلیل خطای گرفتن و نگه داشتن کونسا روی بالارد، توسط VAR بررسی و تأیید شد.»

در ادامه این بیانیه، مکالمه میان داور داخل زمین و داور VAR نیز منتشر شد. داور گفت: «او کاملاً بازیکن حریف را گرفته و در نزدیکی تیر نزدیک، در حالی که خلاف جهت قرار گرفته، روی اوست.» داور VAR پاسخ داد: «مطمئنم که این یک خطای گرفتن و نگه داشتن است. خطا تأیید می‌شود. تصمیم داور برای اعلام پنالتی تأیید می‌شود.»

آرتتا در ابتدای نشست خبری خود گفت: «اولین چیزی که باید درباره‌اش صحبت کنیم این است که این تصمیم در چنین سطحی از فوتبال قابل‌قبول نیست. ما یک بازی فوق‌العاده فوتبال داشتیم؛ دو تیم، با جوی که در ورزشگاه حاکم بود و واقعاً باورنکردنی بود. ساندرلند تیمی است که خیلی خوب سازماندهی شده، در بسیاری از مراحل بازی عملکرد بسیار خوبی دارد، بازیکنان فوق‌العاده‌ای دارد و مشکلات زیادی برای شما ایجاد می‌کند. ما هم باید در یک هفته واقعاً دشوار با تمام این مسائل کنار می‌آمدیم. اما علاوه بر همه این‌ها، امروز باید با اتفاقی که رخ داد هم کنار بیاییم؛ اتفاقی که از نظر من قابل‌قبول نیست. من صحنه را ۲۰ بار تماشا کردم و واقعاً نمی‌توانم بفهمم چطور به این نتیجه رسیدند که در آن موقعیت پنالتی اعلام کنند، یا چرا VAR باید وارد ماجرا می‌شد. بنابراین واقعاً نمی‌دانم چه فکری باید بکنم. ناراحتم که بعد از چنین بازی زیبایی مجبوریم درباره این موضوع صحبت کنیم؛ اتفاقی که در این سطح از فوتبال چنین اهمیت و تبعات بزرگی دارد. چون چنین تصمیمی می‌تواند مسیر فصل را تغییر دهد و حتی ممکن است برای شما قهرمانی را از بین ببرد. در این سطح از فوتبال، با تمام کاری که ما انجام می‌دهیم، چنین اتفاقی نباید رخ دهد.»

آرتتا که پیش‌تر در جریان بازی به دلیل خروج از محدوده فنی خود کارت زرد گرفته بود، در گفت‌وگوی بعد از مسابقه با شبکه TNT Sports نیز همچنان از تصمیم داور عصبانی بود و اظهار داشت: «در هر صورت، در هیچ شرایطی و در هیچ زمینه‌ای، در هیچ لیگی، این صحنه پنالتی نیست. این بیشتر شبیه یک غلت جودو بود!»

بیشتر بخوانید: ساندرلند ۰ - آرسنال ۲/ شلیک زیبای یک توپچی به سوی صدر

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها