مارسلو بروزوویچ بهصورت رسمی به تیم السد قطر پیوست. هافبک سابق اینتر و تیم ملی کرواسی که در بازار نقلوانتقالات مورد توجه یوونتوس، لاتزیو و فیورنتینا قرار داشت، در نهایت به ایتالیا بازنخواهد گشت و فوتبال خود را در قطر ادامه خواهد داد.
بروزوویچ متولد سال ۱۹۹۲ است و پس از پایان قراردادش با النصر عربستان در تاریخ ۳۰ ژوئن، بهعنوان بازیکن آزاد در دسترس قرار گرفت.
علاوه بر السد، الاتحاد عربستان و ترابزوناسپور ترکیه نیز برای جذب این هافبک باتجربه علاقهمند بودند.
بروزوویچ در السد زیر نظر رزوان لوچسکو، سرمربی رومانیایی این تیم، به میدان خواهد رفت و با السیو رومانیولی، مدافع سابق لاتزیو که بهتازگی به این باشگاه قطری پیوسته، همتیمی خواهد شد.
این هافبک در طول دوران حرفهای خود برای تیمهای هرواتسکی دراگوولیاتس، لوکوموتیوا زاگرب، دینامو زاگرب، اینتر و النصر بازی کرده و همچنین پیراهن تیم ملی کرواسی را بر تن داشته است.
بیشتر بخوانید: السد فقط اکرم عفیف نیست/ رومانیولی؛ کابوس خط حمله استقلال در شب بصره؟

