نظرسنجی

با توجه اصرار علیرضا بیرانوند برای ادامه فوتبال در تراکتور، نظر شما کدام گزینه است؟
دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۱
۱ |
۲

بررسی عملکرد یک دهه اخیر نمایندگان ایران در آسیا؛ پرسپولیس و دیگر هیچ!

بررسی عملکرد یک دهه اخیر نمایندگان ایران در آسیا؛ پرسپولیس و دیگر هیچ!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

پرسپولیس در بین تیم های ایرانی بهترین عملکرد را در رقابت‌های آسیایی در یک دهه اخیر داشته است.

با شروع فصل جدید رقابت‌های باشگاهی آسیا از امروز، دوباره نگاه فوتبال ایران به قاره دوخته شده؛ جایی که امسال تراکتور و استقلال در بالاترین سطح، یعنی لیگ نخبگان آسیا، نماینده ایران هستند و گل‌گهر هم در سطح دوم رقابت‌ها حضور دارد.

با این حال، وقتی عملکرد تیم‌های ایرانی در یک دهه اخیر را مرور می‌کنیم، تنها یک نام بیشتر از بقیه به چشم می‌آید؛ پرسپولیس. تیمی که در این بازه سه بار به نیمه‌نهایی رقابت‌های آسیایی رسیده و دو بار هم تا فینال پیش رفته است؛ دو فینالی که هر بار فقط یک قدم تا قهرمانی فاصله داشت، اما جام به تهران نرسید. پرسپولیس در سال ۲۰۱۸ در فینال مقابل کاشیما آنتلرز شکست خورد و دو سال بعد، در سال ۲۰۲۰، برابر اولسان هیوندای کره جنوبی مغلوب شد.

این در حالی است که سال‌هاست تیم‌های ایرانی نتوانسته‌اند حضور مستمری در مراحل پایانی آسیا داشته باشند. افزایش قدرت و هزینه تیم‌های عربستانی و دیگر کشورهای حوزه خلیج فارس، در کنار قدرت سنتی فوتبال باشگاهی ژاپن و کره جنوبی، مسیر رسیدن به مراحل بالای رقابت‌ها را سخت‌تر از همیشه کرده است.

فصل گذشته هم شرایط چندان امیدوارکننده نبود؛ استقلال در سطح دوم آسیا حتی از مرحله گروهی عبور نکرد و تراکتور نیز در یک‌چهارم نهایی از ادامه رقابت‌ها بازماند.

حالا دوباره سه نماینده ایرانی وارد میدان شده‌اند؛ اما اگر قرار باشد به کارنامه یک دهه اخیر نگاه کنیم، تنها یک اسم است که می‌تواند مدعی باشد: پرسپولیس.

بیشتر بخوانید: اورونوف می‌آید تا جای ترابی خالی نماند/ نقشه نکونام برای جانشین ستاره مصدوم تراکتور

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

با توجه اصرار علیرضا بیرانوند برای ادامه فوتبال در تراکتور، نظر شما کدام گزینه است؟

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها