چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۴
۰ |
۰

واکنش عجیب توخل به بازی تاریخی انگلیس و مکزیک؛ ای‌کاش چمن آن ورزشگاه را می‌خوردم!

توماس توخل
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

توماس توخل فاش کرد پس از پیروزی تاریخی انگلیس مقابل مکزیک، آن‌قدر تحت تأثیر این مسابقه قرار گرفته بود که حسرت می‌خورد چرا برای ثبت این خاطره، مقداری از چمن ورزشگاه آزتکا را نخورده است.

پیروزی ۳ بر ۲ انگلیس مقابل مکزیک در مکزیکوسیتی، آن هم در شرایطی که سه‌شیرها با ۱۰ بازیکن بازی را به پایان رساندند، تأثیر زیادی روی توماس توخل گذاشت. سرمربی آلمانی انگلیس که از صعود تیمش در چنین دیدار مهمی به وجد آمده بود، احساس می‌کرد باید به شکلی غیرمعمول این لحظه را برای همیشه ثبت کند.

توخل درباره پیامی که دقایقی پس از سوت پایان بازی برای یکی از دوستانش فرستاده بود، گفت: «بعد از بازی برای یکی از دوستانم پیام فرستادم و فقط نوشتم: حسرت می‌خورم که بعد از بازی مقداری چمن نخوردم تا چیزی از این لحظه را برای همیشه در بدنم نگه دارم. این حسی بود که داشتم. آن لحظه این‌طور بود.»

پیروزی انگلیس مقابل مکزیک

این مسابقه همچنین روحیه تیمی انگلیس را به خوبی نشان داد؛ موضوعی که در جریان جشن‌های پس از بازی و مصدومیت جردن هندرسون بیش از پیش نمایان شد. هندرسون هنگام عبور از روی یکی از موانع تبلیغاتی به زمین افتاد و دستش شکست.

توخل در گفت‌وگویی رسمی با دنیل استوریج، مهاجم سابق انگلیس، از سوی اتحادیه فوتبال انگلیس گفت: «این بازی خیلی از چیزهایی را داشت که می‌توانستید آرزو کنید. اگر به مدرکی برای درک اهمیت این بازی برای بازیکنان و نوع رابطه آنها با یکدیگر نیاز داشتید، کافی بود لحظه‌ای را ببینید که جردن افتاد و دستش شکست. در عرض یک ثانیه، بازیکنان آنجا بودند. تک‌تک بازیکنان جشن گرفتن را متوقف کردند، دور جردن حلقه زدند و از او محافظت کردند؛ هیچ‌کس جایی نرفت و همه با همدلی کامل کنار او بودند. واقعاً لحظه ویژه‌ای بود.»

توخل معتقد است تجربه آن شب، پیوند ویژه‌ای میان او و بازیکنان انگلیس ایجاد کرده و می‌تواند پایه‌ای برای آینده این تیم باشد. او گفت: «این اتفاق پیوند بسیار بزرگی میان من و این بازیکنان ایجاد کرد. حالا احساس می‌کنم آنها بازیکنان من هستند. زیبایی کار همین است. شما در کنار هم موفقیت‌ها و لحظات دردناک را تجربه می‌کنید، زمان زیادی را با هم می‌گذرانید و در نهایت یک پیوند طبیعی شکل می‌گیرد. بنابراین از دیدن آنها خوشحالم، از اینکه به چالش‌شان بکشم و آنها را تحت فشار بگذارم خوشحالم و بسیار افتخار می‌کنم که بخشی از این تیم هستم.»

مصدومیت جردن هندرسون

سرمربی انگلیس درباره ادامه مسیر این تیم نیز اظهار داشت: «خیلی هیجان‌زده‌ام. فکر می‌کنم یک قدم دیگر به هدف نزدیک شده‌ایم و حالا به آن رسیده‌ایم. آماده‌سازی برای جام جهانی در آمریکا بسیار دشوار است، اما فکر می‌کنم می‌توانیم برای یورو آماده شویم و در سطح اول لیگ ملت‌ها نیز خودمان را محک بزنیم.

هدف ما این است که ۱۰ بازی دیگر داشته باشیم. ما در آمریکا ۱۰ بازی داشتیم؛ هشت برد، یک تساوی و یک شکست دردناک. این چیزی است که می‌توانیم روی آن بنا کنیم. همه ما حق داریم با افتخار سرمان را بالا بگیریم و با شجاعت و مثبت‌اندیشی وارد چالش‌های بعدی شویم. چهار بازی در لیگ ملت‌ها پیش رو داریم و تمرکز ما روی همین مسابقات است.»

انگلیس اواخر ماه جاری میلادی در لیگ ملت‌ها به میدان می‌رود و میزبان اسپانیا، قهرمان جهان، خواهد بود. سه‌شیرها همچنین باید در ادامه به مصاف کرواسی بروند و در دو دیدار رفت و برگشت مقابل جمهوری چک قرار بگیرند.

توخل روز جمعه فهرست جدید بازیکنان دعوت‌شده به تیم ملی انگلیس را اعلام خواهد کرد تا آماده‌سازی برای این دوره فشرده از مسابقات آغاز شود.

همچنین بخوانید: لیونل مسی به تیم ملی آرژانتین برگشت؛ فرصتی برای وداع باشکوه

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها