۱۲
شنبه ۴ مهر ۱۴۰۵ - ۲۲:۰۰
۱۲ |
۱۴

بازخوانی پرونده‌ای که بعد از ۲۴ سال سر باز کرد

 اتفاقات محرمانه بازی ملوان - استقلال را فقط به یک شرط افشا می‌کنم!

منصور پورحیدری
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

این روزها بحث بازی ملوان و استقلال در خرداد ۱۳۸۱ دوباره داغ شده است.

محمد احمدزاده سرمربی اسبق ملوان اخیراً مدعی شده قبل از بازی معروف ملوان و استقلال در آخرین هفته لیگ اول حرفه‌ای، از طرف آبی‌ها به او پیشنهاد رشوه ۵۰ میلیون تومانی دادند اما قبول نکرد!

ادعای احمدزاده با واکنش تند گروهی از استقلالی‌ها مواجه شد و حتی علی فتح الله زاده که در آن مقطع مدیرعامل این باشگاه به حساب می‌آمد، طی گفتگویی صراحتاً اعلام کرد استقلال باید از این مربی به خاطر تهمتی که زده شکایت کند.

نکته جالب اینجاست که مسابقه مذکور از نظر خود استقلالی‌ها هم شبهه برانگیز بوده و در سالیان گذشته پیرامون آن بحث‌های زیادی مطرح شده است. حرف‌هایی البته کاملاً متفاوت با آنچه که محمد احمدزاده گفت. استقلالی‌ها مدعی‌اند چند بازیکن برای اینکه زیر پای منصور پورحیدری را جارو کنند و دیگر نگذارند او سرمربی باقی بماند، مقابل ملوان کم کاری کردند تا تیم ببازد! اتفاقا منصور پورحیدیدری تابستان سال ۱۳۹۰ پیرامون همین ماجرا طی گفتگویی با خبرورزشی، به نکته معناداری اشاره کرد و گفت: ما در آن مسابقه فقط نیازمند کسب یک امتیاز مقابل ملوان بودیم تا قهرمان لیگ نخست شویم اما بد بازی کردیم و باختیم. پیرامون این دیدار بحث‌های زیادی مطرح است ولی مطمئن باشید پشت پرده بازی با ملوان و مسائل محرمانه آن را فقط زمانی افشا می‌کنم که بلیط یکطرفه هواپیما در دستم باشد و بخواهم برای همیشه از ایران بروم!

البته پورحیدری هیچ وقت پشت پرده این بازی‌ را افشا نکرد ولی برخی از بازیکنان همان تیم و اعضای خانواده منصورخان مدعی خیانت چند بازیکن شدند. ادعایی که ولی الله صالح نیا مربی بدنساز استقلال نیز اخیراً در گفتگو با خبرورزشی آن را تایید کرده است.

بیشتر بخوانید: استقلال پیشنهاد رشوه نداد اما چند بازیکن خیانت کردند تا قهرمان نشویم/ دم اتوبوس گفتند پورحیدری اگر پشت گوشش را دید، قهرمانی لیگ برتر را هم می‌بیند!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۷
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۵
  • جک پیکان IR ۲۲:۴۲ - ۱۴۰۵/۰۷/۰۴
    باید ذهن هوادار را ببریم سمت فلان تیم.. این ویس را کدام عضو هیت مدیره در تلوزیون از زبان کدام مدیر عامل بخش کرد.. بالاخره یک روزی همه چی بر ملا می شود.. اقای احمدزاده شما برای ما شناخته شده هستی.. مرد به تمام معنا. درود بر شما..
  • مهران اکبری۴محلی IR ۲۲:۵۱ - ۱۴۰۵/۰۷/۰۴
    منصورخان خدابیامرز نیاز به تحلیل شخصیت واقعی وشخصیت ورزشی اش نداریم.خدارحمتش کنه،جوانمردبودن و پاکیش برای همیشه تاریخ مبرهن هست،روحش شاد
  • حسین IR ۲۲:۵۸ - ۱۴۰۵/۰۷/۰۴
    اون بازی روخوب یادمه فقط استقلال باید بازی معمول خودش رو می کرد با احترام به تیم ملوان و هواداران گرامش ملوان تیمی نبودکه حتی بتونه یه تساوی از استقلال بگیره ولی عابدینی مدیرعامل وقت پرسپولیس به صورت مخفیانه به بازیکنان ملوان پاداش برد داد و حتی جو ورزشگاه متشنج بود طوری که انگار بازی قهرمانی ملوانه
    • سهراب IR ۰۸:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۷/۰۵
      خوش به حالت فکر نمی کنی راحتی
  • آریا IR ۱۰:۱۶ - ۱۴۰۵/۰۷/۰۵
    آقای حسین حتی اگه عابدینی پاداش هم داده کار غیر قانونی نکرده گفته بازی رو ببرید ولی باشگاه استقلال که پیشنهاد 50 میلیون و گفته عمداً ببازید خجالت آور و ناجوانمردانه است.
  • آریا IR ۱۰:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۷/۰۵
    منم اون بازی رو یادمه ملوان با اینکه برد و باخت براش هيچ فرقی نداشت ولی مردانه بازی کرد و استقلال ب به هردری زد نتونست نتیجه بگیره حالا هم مشخص شده پیشنهاد رشوه هم داده، واقعا ملوان بندرانزلی نشون داد که تیم ریشه داری هست.
  • شهاب IR ۱۵:۲۴ - ۱۴۰۵/۰۷/۰۵
    بلیط یکطرفه؟!!! منصور خان و فرار؟ خب مگه اسطوره نبودید؟ نیست و نابود میکردین خیانت کارارو. پس یه جای کار قطعا میلنگه..

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها