سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۳
۰ |
۰

بازیکنان تیم ملی به تمرینات استقلال اضافه شدند

بازیکنان تیم ملی به تمرینات استقلال اضافه شدند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

استقلال در اردوی هتل المپیک تمریناتش را دنبال می‌کند و با بازگشت قلی‌زاده و سحرخیزان و حضور فرعباسی، خود را برای بازی با تراکتور آماده می‌کند.

تیم فوتبال استقلال که از روز گذشته اردوی چندروزه خود را در هتل المپیک آغاز کرده، امروز در دو نوبت صبح و بعدازظهر به تمرین خواهد پرداخت.

در تمرین صبح امروز، اسماعیل قلی‌زاده و سعید سحرخیزان که پس از بازگشت از اردوی تیم ملی فوتبال امید در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ چند روز استراحت کرده بودند، به جمع شاگردان ساپینتو اضافه شدند. امیرمحمد رزاقی‌نیا، دیگر بازیکن استقلال در تیم امید، نیز از نوبت بعدازظهر در تمرینات آبی‌پوشان حاضر خواهد شد.

صالح حردانی، سامان فلاح و عارف آقاسی نیز در اردوی تیم ملی بزرگسالان در روسیه حضور دارند و به همین دلیل استقلال در حال حاضر با کمبود بازیکن مواجه است. بر همین اساس، فعلاً دیدار تدارکاتی در برنامه این تیم قرار نگرفته است.

حبیب فرعباسی، دروازه‌بان استقلال که در دیدار برابر السد قطر دچار مصدومیت شده بود و پیش از این گفته می‌شد به بازی با تراکتور نخواهد رسید، در تمرینات تیم حضور دارد و همراه آبی‌پوشان کار می‌کند.

استقلال روز ۱۶ مهرماه در هفته هشتم لیگ برتر در تبریز به مصاف تراکتور می‌رود و چهار روز بعد، در ۲۰ مهرماه، در چارچوب لیگ نخبگان آسیا میهمان الغرافه قطر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: شکایت پیکان به جایی نرسید؛ استقلال در پرونده ماشاریپوف تبرئه شد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها