چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۶
۰ |
۰

بررسی وضعیت قرارداد بازیکن پرسپولیس در رسانه‌های مجارستانی!

بررسی وضعیت قرارداد بازیکن پرسپولیس در رسانه‌های مجارستانی!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

دو رسانه مجارستانی در مورد وضعیت دنیل گرا صحبت کردند.

سایت  hu.24 در گزارشی با اشاره به وضعیت گرا در پرسپولیس نوشته است که این بازیکن در فصل جدید و پس از گذشت ۶ مسابقه، حتی در فهرست پرسپولیس نیز قرار نگرفته است. این رسانه علت مطرح‌شده برای غیبت گرا را مصدومیت عنوان کرده و در ادامه به گزارش رسانه‌های ایرانی درباره دریافت دستمزد قراردادی این بازیکن پرداخته است.

همچنین روزنامه Magyar نیز در گزارشی مفصل به شرایط قرارداد گرا با پرسپولیس پرداخته و با اشاره به مطالب منتشرشده در رسانه‌های ایرانی، از تلاش باشگاه پرسپولیس برای پایان دادن به همکاری با این بازیکن خبر داده است. این رسانه همچنین ادعاهای مطرح‌شده درباره رقم پیشنهادی باشگاه برای فسخ قرارداد و مبلغ مورد درخواست گرا برای جدایی را بازتاب داده است.

در این گزارش به وضعیت بازیکن مجارستانی پرسپولیس پرداخته شده و نوشته گرا در ۶ دیدار ابتدایی فصل حتی در فهرست تیم قرار نگرفته است. این رسانه با استناد به گزارش‌های منتشرشده، مصدومیت از ناحیه پاشنه را دلیل غیبت او عنوان کرده و به موضوع دستمزد این بازیکن نیز پرداخته است.

بیشتر بخوانید: کار را دست من می‌سپردند، علیرضا بیرانوند الان بازیکن استقلال بود/ کریمی لو نمی‌داد، قرارداد با ۹۵میلیارد تومان بسته شده بود

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها